torsdag 13. august 2015

Grønt kjøkken

Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her.


Vår meny byr på glutenfri, organiske, allergivennlige og veganske retter. Grønt kjøkken , Meny lindblomstgrønn. Meny er en klassisk, gjennomarbeidet, profilert kjøkkenfront med ramme, speil og freste ytterprofiler.

På bildet viser vi ett av mange vitrineskap som passer til Meny, og en benkeplate i granitt kombinert med oppvaskbenk i rustfritt stål. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Er du lei av hvite kjøkken ? Nå kommer fargene for fullt i interiøret - også på kjøkkenet.


Her samles familien for lekselesning, diskusjoner, lek og selvsagt matlaging og bollebakst med barna. Jeg satte inn en stor kjøkkenøy i mitt kjøkken når jeg renoverte for fire år siden og har ikke angret et sekun skriver Malin.

Hvite kjøkken har på blitt en slags standard de siste årene, og det har vært liten tvil om hvilken farge man skal velge. Nå, etter år, har det hvite kjøkkenet nådd sin peak, og er i ferd med å begynne sin ferd nedover trendbarometeret. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. En grønn mellomtone for de som ønsker en litt mer kulørt tone.


Sett den gjerne sammen med den lysere Green Harmony for å understreke det grønne innslaget. Fungerer godt til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Studio Kvänum har kjøkken , lamper, møbler og småvarer.


HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Hun er kjøkkensjef for samtlige av skolens kjøkken og ansvarlig for bestilling av mat til hele skolen. Tanken om et grønt kjøkken kan for de fleste virke fjernt og fremmed.


Allikevel kan man ved kun ett blikk på dette kjøkkenet , som er i AUBOs vakre grågrønne farge, lett forelske seg i det vakre uttrykket det gir. Ro i kjøkkenet med grønt. Den dempede grønne English Mist gir en naturlig ro til kjøkkenet og passer perfekt sammen med benkeplater i massivt tre og lyse kjøkkendører – eller på selve kjøkkendørene for den saks skyld. Det er i tillegg et miljøvennlig tiltak, hvis du allikevel har et kjøkken som er funksjonelt.


Har du nettopp flyttet, og ønsker en umiddelbar forandring, uten å måtte investere i et nytt kjøkken , så er dette en god måte å oppgradere hjemmet på. I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun.

Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad! Tilbud på et nytt kjøkken. Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett. Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken.


La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Her finner du eksempler på sorte kjøkken , små vaskerom, ulike kjøkkenvifter og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg