mandag 10. august 2015

Innrede liten leilighet

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt. Spar penger på liten plass.

Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig. Innrede liten leilighet. Det er Hege Kleins lille leilighet på Sinsen.


Hun og familien kjøpte en toroms byleilighet på mi Oslo. Det ble plassbygde oppbevaringsløsninger fra gulv til tak. Dermed var det ikke et problem at rommet ikke hadde ”eget vindu”.


Lur øynene dine til å tro at rommet ditt er større enn det egentlig er.

I denne bloggposten gir vi deg enkle råd til hvordan du kan innrede en liten leilighet. Råd 1: Plasser et speil overfor vinduet ditt. Speil blir ofte brukt i små rom for å skape inntrykk av et større rom. Det beste trikset er å plassere et speil overfor vinduet ditt.


Hvordan innrede en liten leilighet ? Men hvis du er litt smart og åpen for nye ideer kan du skape et funksjonelt hjem som rommer alle tingene du trenger. Innrede under skråtak MetteMaje og Daniel forelsket seg i en gammel leilighet med skråtak og krinkelkroker. Det bød på utfordringer – som de løste mesterlig med en liten oppussing og kreativ innredning. Få en liten leilighet til å virke større Øivind Skorve Foto: ifi.


Det kan være en stor utfordring å innrede en liten leilighet. Men ifølge interiørarkitekt Trond Ramsøskar er det smarte grep du kan gjøre for å få leiligheten til å virke større enn den er. Det som ikke er så lett som student er å innrede leiligheten , da man har begrensede midler og liten plass. Enten du nettopp har flyttet inn i din aller første leilighet , eller om du har bodd for deg selv i mange år, gir vi deg her gode tips til hvordan du kan innrede studenthybelen eller leiligheten din.


Planlegg, planlegg, planlegg. Bo Bedre gir deg de siste trendene, de hotteste shoppingtipsene, de beste stylingideene og ikke minst de mest inspirerende hjemmene. Før du flytter inn i en liten leilighet burde du gå igjennom alle tingene du har og vurdere hva du skal beholde, og hva som kan kastes, gis bort eller selges.


Noe kan helt sikkert få en fin plass i boden også, for du trenger ikke vise alt du har.

Ingenting får en liten plass til å se enda mindre ut enn rot. Her får vi smarte tips for hvordan man kan innrede en liten leilighet. Se også: Billig lite hus som kan settes opp på et par dager. Janet Lee har skrevet boka Living in a Nutshell, og i denne videoen viser hun oss noen av tipsene sine for hvordan å designe en liten leilighet for å få mest mulig ut av arealet.


Men faktum, kjøkken er viktig del av bolig. Ikke vær redd for store møbler i en liten leilighet , sørg bare for at de får nok luft rundt seg. En sofa som står inntil en vegg får rommet til å virke mindre enn en sofa som står litt ut fra veggen, sier hun. Logg inn for å følge dette.


SIDE2): Å innrede en hybel, eller liten leilighet , er en kunst. SMÅ TING TELLER MYE: – Alt må ha sin plass, slik at leiligheten ikke. Smarte løsninger for små leiligheter.


Takhøyde hjelper når man skal lage en fullt beboelig leilighet på kvadratmeter. Innrede liten leilighet ? Enkle, elegante og sammenleggbare utemøbler passer derfor godt inn på en liten balkong. Du kan enten kjøpe ferdige kafe- eller terrassesett, eller kombinere forskjellige stiler for å skape en mer personlig uteplass.


Leiligheten rommer kvadratmeter og har privat bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg