onsdag 19. august 2015

Male kjøkkenbenk

Våre kvalitetsbenkeplater fås bestilt i alle landets byggevarehus. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Velg akkurat den fargen, stilen og innredningen du vil.

Kjøp kjøkken på IKEA. Male benkeplate i tre. Denne kan friskes opp med enten olje eller beis, eller du kan velge å gi denne treplaten farge med maling, forklarer Sørli. Men det kan være en god midlertidig løsning i påvente av økonomi og lyst til å bytte benkeplate, eller bygge om kjøkkenet. Hvordan male kjøkkeninnredningen Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av kjøkkeninnredningen.


Gjør jobben riktig, og du får et vakkert resultat som holder seg pent i mange år. Jo du kan fint male en kjøkkenbenk av heltre, men du bør gjøre grundig forarbeid og bruke en slitesterk maling. Snakk med en malemester.

Anonymous poster hash:. Det tror jeg ikke jeg hadde turt. Kan liksom tenke meg at det hverken blir særlig pent eller holdbart.


I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken, som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male , ble hun veldig glad! Er det virkelig noen som gjør det? Kan garantere det går noen kjøkkenkniver og ødelegger den flaten rimelig kjapt.


Man kan eventuelt beise en trebenk , legge flis, hardplast eller steinplate. Det vil flasse seg opp og ende opp med massevis av biter i matvarer. Har avfettet, slipt, hatt. Stylizimo lagde en kjøkkenplate selv til å ha over kjøkkenbenken for å få den stilen hun ønsket.


Gulvfliser kan også males med samme fremgangsmåte, men her er det viktig at dere benytter en gulvmaling (helst tilsatt herder) eller epoximaling på toppen for å få maksimal slitestyrke. Uansett så er dette et alternativ som kan vare i mange år. Se vårt store utvalg av benkeplater i ulike materialer og design.


Alle benkeplatene kan tilpasses dine behov og ønskemål.

Jeg vurderer å male mitt år gamle bjørkekjøkken fra Sigdal. Fronter, skrog og hyllene inni skapet? Blir ikke malingen skrapet opp av tallerkener og slikt dersom man maler hyllene? Er veldig opptatt av at det skal bli skikkelig, og som student så er maling en lettvint vei å pusse opp kjøkkenet på.


For å spare noen tusenlapper, vurderer jeg å male baksiden og montere platene selv. Hvilken maling anbefales? På IKEA finner du veggplater til kjøkkenet ditt i mange stiler, materialer og uttrykk. Folk som jobber profesjonelt med epoxy skal følge en rekke regler. Se hele utvalget på IKEA.


Men skal du bare male et gulv, vil litt sunn fornuft og forholdsvis enkel påkledning gjøre det helt ufarlig. Som privatperson trenger du ikke å investere i en masse dyrt utstyr. Men selvfølgelig skal du gjøre slik som produsenten av malingen anbefaler.


Fullt fungerende kjøkkener havner helt unødvendig på skraphaugen, fordi vi ønsker å sette et personlig preg på den nye boligen eller bare får lyst til å pusse opp hjemme. Den som vil være mer miljøbevisst, eller har et begrenset budsjett kan komme like langt med å male skrog og fronter, samt å bytte benkeplate. Det er ingenting i veien for å male flisene på badet - slik gjør du det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg