fredag 21. august 2015

Badekar liten plass

Produkter til en garantert lav pris og rask levering! Sparmax har badekar med dusj til markedets beste priser. Best på pris og kvalitet. Kjøp badekar hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Flere modeller med ulik lengde og bredde.

Massasjekar finnes i mange prisklasser og vi finner sikkert et kar som passer for deg. Tips: Tenk først og fremst på hvor stort badekar du har plass til. Hvis du er m høy og kun har plass til et rektangulært kar på m vil vi heller anbefale å utvide dusjen i stedet. I tillegg er det prisgunstig. Sittebadekar fra Svedbergs: Lite kar som ikke tar stort mer plass enn en dusj.


Her får du tips til smarte løsninger for å utnytte plassen på et lite bad. Et lite bad kan være like bra som et stort! Det gjelder bare å finne smarte løsninger som utnytter plassen godt uten at det går på bekostning av funksjon og følelsen av velvære.

Det tar liten plass mår det er sammenslått, og rommer godt et ban opp til tre- fire år, selv om det er meningen at barn opp til åtte år ska kunne bruke det. Bidabad ser fint ut, i hvert fall i begynnelsen, og kan vaskes i maskinen. Liten plass og mange planter? Plant i kommoder, hyller og skap! Perfekt for deg som har liten plass , men som både vil kunne bade og dusje.


Kan fås i både høyre- og venstreutførelse. Inkludert front- og sidepanel. En større modell med bedre plass ! Den romslige XL-utgaven rommer 2liter vann, ca. På den andre siden, dusjen, pakket inn i glass, og mellom dette og badekar , toalett gjemt i et hull. Plass Bad etasje har aktivert langstrakt parallelt finne toalett og dusj.


I midten trenger du en plass på cm. På vår inspirasjonsblogg ønsker vi å inspirere, gi råd og tips samt vise deg alt av nyheter innen VVS. Er du ute etter å spare plass , eller frigjøre mer plass , er innfellbare dusjdører eller dusjhjørne en god løsning. Til gjengjeld vil det gi bedre plass innvendig.


Har du en nisje eller en glassvegg er nisje- eller en fast dør et godt valg. Det deilige med å ha liten plass er at man blir tvunget til å prioritere. Dette er et godt eksempel på at badekar fungerer på små bad.

I små bad er det naturlig at badekaret må vike plassen for dusjen, og da har du alle muligheter til å skape en dusj som er både estetisk tiltalende og plassbesparende. De praktiske foldedørene i serien SYNC passer spesielt godt i små bad. Vermont er vårt mest kompakte badekar med dør og tar derfor liten plass i rommet. Inngang på siden av badekaret med dør som åpnes utover. Døren kan monteres på venstre eller høyre side av karet.


Badevolum på 2liter. Resultat: En boks med vaskemaskin, tørketrommel og varmtvannsbereder over hverandre på badet og en ny, innebygget garderobe i gangen. Det er mange ting på liten plass.


Det at badekaret er innebygget trenger ikke å gå på bekostning av design – tvert imot. Har du litt mer plass går det fint å ha badekaret. Her kan du gjøre det personlig med valg av fliser, eller ha plass til å dekorere rundt karet med det du måtte ønske.


Et hjørnebadekar er perfekt for deg som enten ønsker å spare plass på badet eller har liten plass i utgangspunktet. Du kan ikke vaske like mye tøy om gangen i en liten maskin. En annen ting er at mindre plass i maskinen kan gi mer slitasje på plaggene. Derfor er det veldig viktig å ikke stappe maskinen for full.


Rådet til Waage er å heller vaske oftere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg