fredag 7. august 2015

Liten flaggstang

Liten hvit flaggstang med norsk flagg og kryssfot av tre. Norsk flagg følger med. En flaggstang i glassfiber har elegant utseende med proporsjoner tilsvarende en gammel flaggstang i tre. Alle høyder leveres i hele lengder og er konet mot toppen, uten avtrappinger.


Kroker i nylon som gjør det enkelt å hekte på flagg og vimpel. Vi kan gi tips og ideer som du kanskje ikke har med i vurderingen.

Ta gjerne kontakt på. Julebelysningen vår gjør alt for å lyse opp vinteren for deg. Lysslynger, lysestaker, julestjerner, lysende figurer, juletrær med belysning - ja, her finner du.


Stengene er bygd opp av lameller som er tørket, trykkimpregnert og limt sammen, før vi dreier dem til flaggstenger. Vekten er lavere på disse stengene, da materialene som brukes er tørket ned til. En meter stang veier ikke mer enn kg.


Disse flaggstengene vil ikke sprekke eller råtne og de har et eksklusivt uttrykk. Aanesland fabrikker produserer og selger flaggstang i tre, glassfiber og aluminium.

Derfor bør det ikke være noen tvil om at har vi en ekstra lidenskap for skikkelige flaggstenger. Flaggstang i særklasse. Allikevel bør man alltid ta hensyn til eiendommen, naturen og flaggstangens plassering.


Det er sjelden en flaggstang blir for høy. Til villaer selger vi desidert mest metere selv om det ofte holder med meter hvis man skal følge regelen. Bestill flaggstang direkte her - Vi har levering over hele landet. Markedets mest solide flaggstenger , års garanti på stang og feste. Leverer til hele landet.


I denne serien finnes det mange ulike produkter, og vi har hele utvalget hos. Köp din nya flaggstång från oss idag. Vi är så övertygade om vår kvalitet att vi erbjuder en års garanti på våra flaggstänger. Vi tilbyr å transportere stangen til deg for en fast pris.


Våra flaggstänger är svensktillverkade och designade för att hålla i generationer. Varje detalj i en flaggstång från Formenta är därför noga genomtänkt. Du har en flaggstang for livet.


Alle jerndeler er varmforzinket for å forhindre rust. Når du handler hos oss, så er du garantert flagg av den høyeste kvalitet. Høyden på flaggstangen er centimeter høy.

Våre kunder teller både privatpersoner, samt små og store bedrifter. Ingen jobb er for stor eller for liten , og glade kunder betyr alt for oss. Alltid dagars öppet köp! Vi har även alla tillbehör som krävs vid uppsättning.


Rengjøring er viktig for å holde flaggstangen hvit og fin. Hun mener du kan vaske flaggstangen med det samme som du bruker til å vaske huset utvendig. En liten diameter ledningen, referert til som en fallet, er festet til en remskive på toppen av stangen. Et flagg er festet til fallet med snaps.


På flagghuset kan du köpa flaggor, flaggstänger eller låta oss trycka beachflaggor, banderoller mm. Jeg tror at jeg må prøve med samme slags flagge av den typen som har en liten metalldings i ene enden og en taustomp i andre enden, og noen har besvart at Metalldingsen skal festes i ene enden i tauet i flaggstanga. Tauenden skal festes i andre enden, så drar du i tauet til flagget er i toppen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg