tirsdag 18. august 2015

Bygge benk kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Forside Kjøkken og hvitevarer Generell kjøkkenprat Hvordan lager man sittebenk av kjøkkeninnredning?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Jeg ønsker å bygge benk , men siden du peker til med sengen på gutterommet er ikke lenger tilgjengelig, og jeg finner den ikke når jeg leter på bloggen din… Jeg lurer på: du sier du bruker metod benkestammer. På forhånd takk for oppklaring! Hvis du skal bygge en hagebenk i betong, må du dog først bygge en støpeform som har den størrelsen som benken din skal ha. Til gjengjeld får du en superflott benk som har en lang holdbarhet.


Modulene med skuffer finnes i flere ulike bredder så det er lett å skreddersy etter behov. Dersom du har et åpent kjøkken mot stuen, eller allrom som det også kalles, er det både praktisk og fint å ha benk som en forlengelse av kjøkkenet.

Kan du snekre litt selv, er det ikke så krevende å bygge en sofabenk. Som alltid er det en fordel å gjøre et solid forarbeid med nøyaktig oppmåling og innkjøp av det man trenger av materialer, skruer, tekstiler og verktøy. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Er du på jakt etter en ny benk til kjøkkenet, gangen eller hagen? Hvorfor ikke lage den selv? Oppskriften er enkel.


Vi har lyst på ei lita øy i vårt nye kjøkken , men da får vi ikke mer enn ca. Jeg har prøvd meg frem til at jeg synes alt over 100cm er mer en god nok klaring, men er usikker på om vi kommer til å angre i ettertid. Det du trenger er treverk. En lang innkjøpsliste er ofte regelen som gjelder når det kommer til gjør det selv-prosjekter. For denne kan du bygge av kun to forskjellige dimensjoner treverk, og én skruestørrelse.


Men denne benken er et unntak. Og alle delene skal stort sett skjæres med vinkelrette snitt, enklere blir det ikke. Bygge eller puse kjøkken – skal du pusse opp kjøkken hjemme, bør du lese her for å få råd og tips om hvordan du kan gjøre dette på best måte.

Går du for å bygge din egen benk med oppbevaring risikerer du å få den akkurat slik du selv ønsker. Vi slår et slag for denne varianten som har plass til mye inni og oppå. Ekstra pluss er det at den går fra vegg til vegg! Slik bygger du din egen benk , steg for steg. Klassisk, tidløst vakker og et skikkelig blikkfang: Denne sittebenken i eik har plass til to til tre personer.


Og skulle gjestene komme til å krangle om hvem som skal sitte på den edle benken, kan du gjøre kort prosess – bygg en benk til. Bygg en benk til hagen Følg vår byggebeskrivelse for å lykkes! Hvordan du bygger en ljugebenk og gir noen ekstra sitteplasser når du dekker langbord ute. En praktisk og stilig benk. En krakk eller en benk kan selvfølgelig brukes til å sitte på, men den kan også brukes til avlastning eller til å ha blomster, pynt eller annet interiør på.


Hos IKEA finner du benker og krakker i mange størrelser, fasonger og farger, med ulike funksjoner. Vi måtte kutte alle på dybden for å det litt mer som en bokhylle. Ellers passet høyde og bredde bra hos oss.


Skuffer og skap er også Ikea- kjøkken , forteller Opsanger. Alle som har skrudd Ikea- kjøkken vet at skapstammene er dekket med hull - til hylleplatene. Ser vi estetisk på det, er det gjerne slik at stor avstand mellom benk og overskap gir et mer luftig inntrykk og utnytter høyden i rommet på en bedre måte, mens mindre avstand gir et mer kompakt uttrykk. Men Montér oppfordrer likevel alle som skal bygge til å undersøke først og være på den sikre siden. Over benk mor vindu blir det fliset i litt nostalgiske fliser, og kjøkkenet holdes åpent og uten overskap eller høyskap ved hjelp av kjøleskuffer i stedet for kjøleskap.


Kun åpne hyller på kortveggene. Her bygger vi oppbevaring rundt vinduet og en sofa som går langs hele veggen. Du skal bygge nytt kjøkken , og vet akkurat hvilke skapfronter og type innredning du vil ha. Men har du tenkt over hvor det er mest praktisk å sette kjøleskap, komfyr og vask? Eller hvor mye benkeplass du bør ha ved siden av koketoppen?


Les tipsene til dem som tilbringer timer på kjøkkenet hver dag, og unngå de største feilene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg