mandag 10. august 2015

Liste over farger

Liste over farger

Etter navnet på hver farge har jeg satt mitt forslag til norsk oversettelse. Så da er det bare fritt fram for å komme med egne forslag. Jeg har tatt bort alt annet enn tabellen og lagt til de norske fargenavnene.


Liste over farger

Farge eller farve, også kalt pigment (av lat. pigmentum, som betyr farge eller fargestoff), er en opplevelse som (hos mennesker) stammer fra de tre forskjellige typene tapper som finnes i øyet. Oppfattelsen av farge påvirkes både av observatørens historie og av korttidseffekter, som f. Liste over nasjonalflagg. Hopp til navigering Hopp til søk. Trenger du ord som inneholder farger ? En liste over Flower Dye Farger Ved hjelp av din kreativitet til å farge blomster i farger som ikke finnes i naturen er billigere, mer moro og raskere enn å kjøpe dem. Dye friske blomster å matche en bestemt farge tema for et bryllup, for en fest eller for å dekorere hjemmet ditt.


Bruker du derimot farger som er slik at nettleseren må skape dem (ikke websikre), må nettleseren bruke unødvendig tid på å regne ut disse farge -erstatningene. Man vil også kunne oppleve at resultatet ikke blir som ønsket. Frukt finnes i alle tenkelige farger , størrelser, fasonger og smaker. Du har garantert din favoritt, og det finnes sikkert en type du enda ikke har prøvd.


Frukt inneholder en rekke næringsstoffer, og de aller fleste av oss bør doble inntaket vårt. Det burde ikke være så vrient, for frukt smaker fantastisk! Er det lister i en annen farge ved vinduer og tak, kan du godt velge det ved gulvet også. Men det vil ramme inn rommet, akkurat som ved bruk av andre farger på taklistene.


Hvite lister kan bli fort møkkete, så en vaskelist i gulvets farge er ofte å anbefale. Fløyel-lignende petals, levende farger og ansiktslignende blomstene vokser på kompakte planter i senger, grenser og containere. Tenk over fargevalg Du må ikke ha samme farge på gulv, og dørlister. Trekker du veggfargen ned på listen , ser veggen større ut, mens en hvit list, gir en fin ramme til døren.


Tradisjonelt er taklistene i samme farge som taket, gulvlistene i samme farge som gulvet, eller alle listene i samme farge. Det er lett og logisk å forstå og det er enkelt å bruke. Definer listen over alternativer Lag en nøyaktig liste over verdier som personer kan velge. En bre profilert list kan framheves med en farge som avviker fra gulvet og veggen. Skriv inn hver verdi på en separat linje.


Vi har tradisjon for å male listene hvite, men det er ingen lov som sier at det skal være slik. Hvilke hvitfarger bør vi velge på lister og vinduer hvis vi ikke vil ha standard hvit? Da bør du ligge unna hvite toner som går over til lys grått, det vil se møkkete ut, sier fargedesigner Tale Henningsen i Nordsjø.


Liste over farger

Vil du ha litt mer farge , er det fint å hente en fra for eksempel tapetet eller veggen. Publikumsversjonen av Askeladden heter Kulturminnesøk, og her kan alle få full oversikt over hovedstadens registrerte kulturminner. Oslos innbyggere kan selv sjekke vernestatus for bygården sin eller huset sitt, og gjennom kart, bilder og tekst finne mer informasjon om de registrerte kulturminnene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg