mandag 17. august 2015

Maling av parkettgulv

Maling av parkettgulv

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! På utkikk etter gulv lister? Maxbo har stort utvalg av gulv. Kjøp i nettbutikken her! Trenger du aluminiumslister? Til denne kvaliteten er det billig! Best på kvalitet gode på pris. Ulike typer gulv til høy kvalitet. Nå opptil rabatt og fri frakt!


Dette gjelder uansett om det er et parkettgulv eller et vanlig tregulv. Sjekk med fargehandleren om hvilken gulvmaling de anbefaler til det rommet du skal male. Uansett hvilken maling du velger er det viktig å overholde tørketiden og ikke flytte inn møblene før malingen er helt herdet. Du kan male veggene alt du orker, men om gulvet er feil, blir helheten uansett feil.


Er gulvet i god stan er det heldigvis ikke nødvendig å bytte det. Da kan atmosfæren i stedet reddes ved hjelp av ny farge. Det er overraskende raskt og enkelt å få et nytt gulv ved hjelp av et spann eller to med maling.


Maling av parkettgulv

I løpet av en helg er jobben. Male nytt ubehandlet tregulv. Vask gulvet med gulvrens. Hvis gulvet flasser må det slipes ja. Ville absolutt anbefalt bruk av maskin, alt løst må helt bort.


Påfør da to strøk med kvist og sperregrunn før maling. Jeg er veldig glad i det hvite gulvet, jeg vil fortsette å ha det hvitt, selv om jeg nå vil ha mer farge på veggene fremover. Dere kan jo brekke veggfargen litt? Ha på maleteip på listverk og flater som skal beskyttes mot maling. Grunn med Nordsjö Original Heftgrunn.


Maling av parkettgulv

La tørke over natten. Parkettgulv er vakkert og elegant utseendemessig, og behagelig å gå på. Les også: Slik maler du laminatgulv 4. Men når parkettgulvet er blitt slitt, og har fått riper og hakk etter mange års bruk, er det på tide å slipe gulvet. I -videoen over viser Informasjonskontoret for farge- og interiør (Ifi) deg hvordan du sliper et parkettgulv. Klargjøring av parketten for.


Jeg er heller ingen ekspert på maling , men har malt såpass mye nå at jeg kan komme med en mening :) Det går fint an å male parkett, det er jo treverk! Men den må jo pusses ned litt, rengjøres med rødsprit eller salmiakk, og så males. Maling egner seg best til tregulv og betonggulv, sier fargedesigner i Nordsjö, Tale Henningsen. Fliser, laminat og linoleum egner seg ikke like godt. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Maling av parkettgulv

Vi har alt fra klassiske eikegulv til nye og spennende gulv i ulike tresorter som bøk, bjørk, ask og valnøtt. Det er ikke så vanskelig å legge det nye parkettgulvet selv. Vi gir deg en liten oversikt gjennom noen korte videoer hvordan du kan gjøre dette selv. Trend-gulvene tilbyr flere behandlede overflater med f. Standard-gulvene fås i mer tradisjonelle overflater og behandlinger.


Jeg var svært fornøyd med arbeidet de gjorde med å revitalisere trappa vår både med legging av eikeplater og maling. De var pålitelige, punktlige og hyggelige. Legging av parkettgulv Uavhengig om du skal legge en parkett av ask i soverommet, eller en eikeparkett i kjøkkenet - her får du en veiledning om legging.


Før du starter å legge parketten er det viktig at du leser igjennom vår leggeanvisning nøye, og følger den trinn for trinn slik at du unngår å gjøre noen feil. En ny farge vil gi rommet en helt ny stemning. Nytt gulv med maling. Her kan man leke seg med både farger og glansgrader. Dersom gulvet skal males kan man oppleve heftproblemer dersom det ikke slipes i forkant, understreker Johansen.


Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Med litt tålmodighet og arbeidsvilje kommer resultatet til å bli veldig bra. Hos oss kan du velge parkett i blant annet ask, bjørk, eik og valnøtt.


Fargene varierer mellom mørk, halvmørk og lys. Hva du går for er en smakssak, men vær sikker på at det kommer til å passe med interiøret. D et er lett å male et tregulv.


Men før du går i gang med malerullen, skal du være omhyggelig med klargjøringen for å få et godt resultat. Det gjelder uansett om du skal male på et parkettgulv eller et vanlig bordgulv. Fjern de ujevnhetene som måtte være i gulvoverflata, og bruk tid på en effektiv rengjøring med grunnrens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg