torsdag 27. august 2015

Vaske hus utvendig før maling

Søk Maling Utvendig Hus. Få pristilbud fra flere bedrifter. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Finn vaske hus utvendig før maling hvis du ser nå.


Og husk at det er forskjell på å vaske et hus med liggende panel, kontra et med stående.

Og når du først er ute med vaskekosten - kanskje du også bør gi taket en omgang! Men pass på: Husvask kan ødelegge vinduene dine! Bruk stige og vask fra toppen. Du skal alltid spyle huset ovenfra og ned. Les også: Hvordan male hus av tre utvendig ? PS: Veggen må være tørr før du maler!


Det tar normalt to til fire dager og det skal ikke være høyere enn fuktinnhold i materialet. Vasking med høytrykksspyler.

De siste årene har stadig flere tydd til bruk av høytrykksspyler når de skal vaske huset fordi det går raskere enn andre metoder. Så snart det er plussgrader der du bor, bør du vaske huset utvendig for å få en god start på utendørssesongen. Du har alt å tjene på en husvask.


Huset er din viktigste eiendel, og må tas godt vare på. Setter du av noen timer til en skikkelig vask av ytterveggene, reduserer du faren for råte og huset ser ofte nymalt ut med en gang. Vi skal male huset i sommer. Siden det er minst år siden sist gang huset ble malt utvendig av en tidligere eier, er det på tide å svinge penselen igjen. De som har greie på både maling og hus , anbefaler at huset vaskes en gang i året.


Det har ikke vi gjort, så det må derfor til en grundig vask før vi kan sette i gang med å male. Vask av hus utvendig På grunn av klimaforandringer og økt luftforurensing er utvendig vask av huspanelet helt nødvendig før maling og beising. Regelmessig utvendig vask vil forebygge sopp og råteskader, samt gi økt levetid for maling og beis. Slik vasker du utvendig hus ! Vakre Hjem BloggJuuhuu:)) Her kommer framgangsmåte når du skal vaske.


Som jeg håper flere skal gjøre etter at jeg forklarte hvorfor i forrige innlegg her. Før du maler huset bør du vaske husveggende med egnede rensemidler. Bilde: Getty Images og ifi.

Fettstoffer, skummengde og emulgator er noen av årsakene til at man ikke må finne på å benytte for eksempel Zalo, Salmiakk, Klorin eller Rødsprit på husveggen. Ny kledning behandles umiddelbart og innen uker med Oljegrunning pigmentert. Dersom det går over uker før behandling, kan det være nødvendig å vaske med f. Jotun Kraftvask (skyll godt med rent vann). Eventuelle løse trefibre fjernes med flattinnet stålbørste.


Det er ingen unnskyldninger lenger! Den forfuktede vaskemoppen kan monteres på et slipebrett med forlengerskaft, en tak- og gulvmopp, eller holdes i hånden, og er alt som skal til. Jordan Malingsklar består av to vaskeservietter med rensemiddel som gjør rent moderat skitne flater.


Rengjørinsmiddel før maling av hus : Kraftvask - Påfør det til med høytrykkspyler. Gjør det nedenfra og opp - Pass på vinduer (om du bruker kraftvask, dette vil gjør de stygge og ødelagt). La vaskemiddelet virke 3-5min. Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy.


Se mer og kontakt oss her! Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. Rengjøring av boligens yttervegger forhindrer sopp- og algeangrep.


Er du flink til å vaske ordentlig minst én gang i året, så trenger du ikke male huset like ofte, samt at du får nabolagets fineste hus , fortsetter han. Riktig vaskemiddel før maling inne. Normalt står dette på malingsboksen. Vi i Jotun lanserte egne interiørvaskemidler for cirka to år siden.


Følger man ekspertenes rå skal man vaske huset godt med sopp og algedreper en gang i året, gjerne om våren. Noen grunninger inneholder sopp og algedreper, men det lønner seg fortsatt å skrubbe vekk skitt før du går i gang med malerjobben. Vask huset utvendig - slik gjør du: En vask fjerner pollen og møkk som svartsoppen liker, den minsker fare for råte og skade og øker levetiden på malingen eller beisen på huset. Malingsprodusentene anbefaler vask med kraftvask før maling , så derfor ville jeg ha gått for det.


Du kan godt vaske i dårlig vær, da tørker ikke såpen for deg underveis. Er du redd for vinduene, så spyl over dem først(og mens du spyler veggen) så er ikke det noe problem. Da unngår du for rask tørk på såpemidlene. Men salmiakk er fint, og det holder lenge med varmt salmiakkvann - det stinker, men fjerner fettet. Og så slipper du å skylle veggen før maling , noe som kan bli nødvendig hvis du bruker mye såpe som skummer.


Men ja, du må absolutt vaske veggen, særlig på kjøkkenet, for at malingen skal sitte bra. Men til takvask og vask av kjøkkenskap både ut og innvendig er grønnsåpe og salmiakk ett godt alternativ. Også enkelte vegger tåler denne type vaskemidler.


Til gulv vil jeg anbefale støvsuging, tørr-mopping med microfiber og når det virker skittent, vask med f eks microfiber og rent vann, eller vanlig gulvklut og f eks Ajax. Maling gir de lengste vedlikeholdsintervallene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg