torsdag 6. august 2015

Design pendellampe

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop.


Priser som Red Dot Design Award og German Design Award er andre betydningsfulle utmerkelser for firmaer og designere i belysningsbransjen. Den beste utmerkelsen innen belysningsdesign en lampe kan få er vel å få en plass i Museum of Modern Art i New York (MoMA).

Om du ikke finner pendelen eller hengelampen du leter etter her. Ta gjerne kontakt med oss så vi kan hjelpe deg med å finne den rette for deg! En pendellampe kan brukes som lampe over spisebor lampe over stuebor lampe over kjøkkenøy eller lampe i en trappeoppgang.


Finn din pendellampe her! Vi har Norges beste utvalg av pendellamper til alle rom. Den kan også bidra til å gi rommet eller stedet der den er plassert en ekstra boost som understreker stilen din, fordi pendellamper ikke bare er en lyskilde, men også design til rommet, som er med til å uttrykke dine personlige preferanser. Valg av taklampe er viktig fordi en pendellampe ofte er den primære lyskilden i huset.


Det gir forskjellige effekter.

Jo høyere den er, desto større område fordeler den lyset på. Den kan også senkes ned til et nivå hvor lyset fokuseres på en gjenstan typisk et arbeidslys. Og gjøre dem om til fantastiske design og praktiske kunstverk ved å variere former, farger og materialer. Jeg koser meg når jeg finner spennende lamper og nye design , jeg håper du også kanskje får litt inspirasjon til å se på lamper som ikke bare en kilde til lys, men som en naturlig del av dekorasjonen i et hjem. Rask levering og personlig service.


Her kan du velge riktig lampe fra vårt håndplukkede taklampe. Hos Designlite jobber vi hardt hver dag for å kunne tilby deg det største utvalget av designerlamper fra de mest kjente og etterspurte merkene til markedets aller beste priser. Det er en ambisjon som bygger på vår store lidenskap for gjennomtenkt design og godt håndverk. Pendellampe til stue. Her kommer nedhengte lamper til sin rett, og med tusenvis av forskjellige design , farger og størrelser kan du finne en lampe som passer til stilen du ønsker å ha.


Ny taklampe som skal henge ned fra taket? Høy kvalitet til gode priser i mange modeller og stiler. Dine data, dine valg. For å gjøre nettsiden vår så bra som mulig, samler vi inn informasjon fra de som besøker oss. Denne informasjonen bruker vi til å forbedre.


Fyll ditt hjem med lys og lamper av alle slag!

Lys opp hverdagen med flotte lamper. Den buede formen og de avrundede kantene gjør den unik når det gjelder belysning. Se utvalget av pendellamper her. Hvis du vil bruke pendellampen som en generell belysning, kan du montere den slik at den kan belyse hele rommet, dvs. Den klassiske plasseringen av en pendellampe er over spisebordet.


Spisebordet står nærmest og råber på en designer pendellampe , men denne elegante lyskilde kan også gøre sig rigtig godt i soveværelset eller stuen. Hvis du har en hall eller et lignende stort, højloftet indgangsområde, ville det også være perfekt at hænge en designer pendellampe dér. Skygarden pendel fra Marcel Wanders og Flos.


Lampen er laget i gips, glass og rustfritt stål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg