mandag 24. august 2015

Harmoni veggfornyer

Harmoni veggfornyer

Det er enkelt å bruke veggfornyer : Rull lim på veggen Stryk ut duken Renskjær med en skarp kniv Grovheten i underlaget avgjør hvor mye og hvilken type lim som skal brukes. Det er viktig å velge riktig lim og å påføre rikelig da limet er med på å skjule mønstre og ujevnheter. Veggfornyer kan brukes på glassfiberstrie eller pussede vegger. Noe sparkling må til dersom det er store ujevnheter og hull.


Les også: Skal du legge tapet? Slik får du et best mulig resultat. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. LADY Minerals Revive veggfornyer forvandler ujevne underlag til vakre betongaktige vegger.


Endelig en løsning for tidsriktig fornyelse av rom som virkelig trenger det! Og hvordan male paneltak! Gammel glassfiberstrie trenger du ikke ta av.


Harmoni veggfornyer

Skjønner at helsparking er det beste og så tapetsere, men ser det finnes litt tykkere veggfornyere som gjør at man slipper denne prosessen. Har dere noen erfaringer om hvilke type veggfornyer jeg bør benytte meg av? Harmoni maling er et merke maling på samme måte som Lady er, så der er det mange forskjellige varianter å velge mellom.


Tilsvarende produkt i Jotun er Lady Sens. For å sikre et optimalt sluttresultat anbefales det å sette opp en høyde eller to, for å se resultatet etter det er tørket, før oppsettingen kan fortsette. Ved større nivåforskjeller i underlaget anbefales det å sparkle før oppsetting påbegynnes. Vi la veggfornyer og resultatet ble bra. Men det ble ikke så veldig billig.


Harmoni veggfornyer

Limet er veldig dyrt og det går mye av det. Fort gjort å kun regne kvm-pris for selve recover-tapeten ( veggfornyer ) og da ser det bra ut, men limet øker prisen betraktelig. Her er det lett å gjøre feil. Sjansen for at du sitter igjen med en ujevn overflate er stor, og må du til med veggfornyer , blir det plutselig et stort prosjekt. Domaas anbefaler å bruke rullesparkel, hvis du er opptatt av et helt slett resultat.


Selger fem ubrukte ruller av Harmoni veggfornyer. Vi tenner lys og dekorerer med blomster, syr puter til sofaen. Med veggfornyer under får du raskt og enkelt et perfekt.


Harmoni veggfornyer

Denne Pinnen ble oppdaget av Victoria March. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Fornyeren kan for eksempel benyttes på glassfiberstrie eller pussede vegger. Ingenting er vel mer beroligende enn vår vakre stjernehimmel og skogens ro.


Ta den friske natten med inn på soverommet, stuen eller ungdomsrommet, og skap ro og harmoni med tapetet Nordic Night. Dette er et digitaltrykt tapet som kan mål tilpasses. Vi brukte slik veggfornyer tapet, fy faen for ett helvete!


Kisen paa maxbo sa at dette var det beste produktet osv, tull og toeys! Inntil km kjøring fra MAXBO-varehus (kjøpstedet). Egner seg godt for dekke over gammel, mønstret.


I forrige uke var det en ny runde med Inspirasjonsdag i regi av Harmoni maling. Denne gangen var det fokus på eksteriørproduktene, da sesongen er rett rundt hjørnet (og noen steder allerede begynt!) Denne gangen hadde vi fokus på å få prøvd produktene, men i tillegg få mange gode salgsargumenter. Kunnskap = god service!


Tips og råd om hvordan du enkelt rullesparkler og setter opp Jotun slettvegg forgrunnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg