fredag 14. august 2015

Persienner ute

Ett skjema-flere tilbud fra lev. Stort utvalg på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Utvendige persienner stopper varmen allerede før den kommer inn i rommet.

Dette er løsningen innen solskjerming med lavest varmeinnslipp av de alle. Persienner gir deg muligheten til å regulere hvor mye lys du vil slippe inn, samtidig som de er diskret og ikke gjør så mye ut av seg når de ikke er i bruk. Gjennom sin kraftige konstruksjon, kan den monteres ved mange ulike vinduspartier for å oppnå maksimal solskjerming. Flere persienner kan seriekobles der det er ønskelig. Når persienner skal motoriseres er det President som er bygget for dette.


Persienner fra Princess er av god kvalitet, og robuste nok til å tåle litt ruskete vær. Med utvendige persienner treffer solstrålene persiennene i stedet for vinduene, og sørger for at varmen forblir ute.

Men utvendige persienner er godt egnet for å tåle vær og vind. De skjermer for sol og innsyn, og holder varmen ute om sommeren. Duotex har høy kvalitet på produkter til innvendig solskjerming som passer nesten alle vindustyper. Det som er viktig å tenke på er om man skal hindre innsyn, blokkere lyset ute , eller om man vil ha en transparent løsning som gir godt med lys og hindrer direkte sol og samtidig holder varmen ute fra rommet om sommeren. Da er persienner løsningen.


De kan monteres både ute og inne, og gjør innslipp av lys minimal. De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser. Kjøp online og spar penger. Ikke rart utvendige persienner er populære her i nord.


Når det er varmt i været, og solen står mot husveggen, har det lett for å bli svært opphetet inne. Persienner er perfekt for småbarnsforeldre da noen modeller leveres uten løse snorer. Dette ivaretar både barnesikkerheten og det estetiske. Persienner med snorbetjening leveres med tilpasset høyde på snoren og barnesikring. Alle våre persienner leveres i henhold til reglene for barnesikkerhet.


Se alle modeller her! Nøyaktig lyskontroll og god fleksibilitet Persienner har vannrette roterende lameller som gir deg en nøyaktig lyskontroll, både når det gjelder intensitet og retning.

Dekosol solskjermingsprodukter finnes i flere former. Vi har persienner , lameller, plissé- og rullegardiner som enten filtrerer eller stenger lyset helt ute. Tenk funksjon og behov!


Har du store vinduer eller smale vinduer? Skal du skjerme for innsyn og sol, eller stenge lyset helt ute ? Vil du skjerme litt, men beholde utsikten? Aluminiumspersienne med mm lamellbredde, automatisk trådlås og justeringsstang.


Feste, trådholder, skruer og plugger følger med. På jakt etter innvendige persienner ? Dersom det er viktig for deg å holde varmen ute , er utvendig solskjerming den mest effektive løsningen. Se vårt utvalg og bestill i dag!


Solskjermingen vil absorbere mye av varmen før den treffer vindusruten, og dermed holde den ute fra boligen. Men noen ganger kan det bli litt mye, særlig når du skal sove, eller når det er veldig varmt ute. Markiser, utvendige persienner eller screens.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg