torsdag 20. august 2015

Hbh innredning

Hbh innredning

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


HBH Innredning AS fra , Hordaland. Denne bedriften er ikke godkjent lærebedrift i noen av de fylkene vi får data fra. Se kildeangivelse for Vigo lenger ned på siden for å vite mer.


I dag, torsdag, ble konkurser kunngjort åpnet i Brønnøysund. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Vi leverer høy kvalitet og servicegra slik at våre kunder opplever trygghet i vår leveranse. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.


Hbh innredning

Startsiden for jobb og karriere i Norge. Bergen Skipsinnredning AS driver med maritim innredning. Hbh Innredning AS jobber.


Vi utfører alle typer innredningsoppdrag i boligkvarter og passasjer områder på skip, ferjer og plattformer. Vi har oppdrag i hele Norge og i utlandet, og står nå foran en betydelig vekst. Vi er også største eier i HBH innredning som er en produsent av bl. Tekstiler og interiør for baderom, barnerom, bordtekstil, gardiner, kjøkken og soverom.


Hbh innredning

Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Logg inn på Proff Forvalt. Faginnredning utformer spesialinnredning for næringsbygg over hele Norge. Vi innreder hverdagen med varige løsninger i vestnorsk kvalitet.


Se den Corinor-produserte resepsjonsdisken for Swire Seabed. Operating profit : 1Operating profit before tax: Total assets: 2. Registrert i MVA: Ja Sektor: Private aksjeselskaper mv. Foretaket har registrerte ansatte. Utivdelse av tannlegeklinikk med nytt venterom og resepsjon. Resepsjonsdisk er tegnet av BOX og produsert av HBH innredning.


Hbh innredning

Bygget har Y-form, bærende konstruksjon av plasstøpt betong, saltak med metalltekking og teglforblendete fasader. En del av vinduene er skiftet. Innvendig er det belegg på gulv, robuste gipsvegger og systemhimlinger.


Det ble praktisert rent tørt bygg under innredning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg