tirsdag 25. august 2015

Putetrekk 50x70

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng.


Putetrekk 50x70

Se hele sortimentet her! Enkel og billig handel på Cellbes. Finn putetrekk 50xnå på Kensaq. Se lagerbeholdning i butikk Pr. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon Omtaler Levering.


Da er et putetrekk i en vakker farge er en enkel og billig løsning. Nedenfor finner du putevar i ulike farger, mønstre og print. Du kan velge putetrekk med sterke farger, dempede farger eller kreative design. Branché kan fortelle at putevarets eksklusive silke gjør. Crossweave er en delikat og tidløs serie fra GANT Home.


Serien består av putetrekk og sengetepper i 1 bomull. Velg mellom en rekke vakre farger. Ved å kombinere putetrekk og sengeteppe fra samme serie er du garantert et gjennomført soverom. Se relaterte produkter for å finne din favoritt. Søte putetrekk i par.


Lagerstatus i butikk. Langusta, 1 bomullssateng. Handle enkelt online hos ellos. Dette møbelet har flere valg. Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke.


Putetrekk 50x70

Gi en applaus til putetrekket – den diskré helten bak mang en enkel, men effektfull stilforandring. Et raskt trekkskift er faktisk alt du trenger for å gi sofaen eller senga nytt liv. Hvilken stil føler du for i dag? Blomster, striper, ensfarget blå.


Det er opp til deg og smaken din. Hos Kid har vi et stort utvalg av putetrekk og putevar. BJERREGAARD - TETTVEVD DAMASK - PUTETREKK 50XCM PAKKE MED - AMALIENBORG - BLÅ.


Eksklusive og pompøse putetrekk , størrelse 50x70cm, laget i finere veveteknikk, der mønsteret er innvevd. Lysegrått putetrekk i bomullspercale. Cotton Percale-serien er laget i et ekstra mykt og slitesterkt bomullsstoff, hvor kun den beste av den finkjemmede bomullen benyttes. Stoffet har en trådtetthet på 30 og veves med ekstra tynt og fint garn. Sengetøy i 1 bomullssateng til enkeltdyner og dobbeltdyner.


Du finner det største utvalget hos Home-tex. Kjøp online i dag, rask levering. Som å sove på en sky…. Forskning viser at merino gir et bedre sammenhengende. Når man vasker det vanlige putetrekket , bør man riste puten med middtrekk ute.


Putetrekk 50x70

Nordicform er Norges største produsent og leverandør av dun med egen fabrikk, showroom og lager på Mysen. Middtrekkene ligger kostant på og vaskes 1-ganger pr. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg.


Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg