tirsdag 25. august 2015

Design ditt eget skilt

Kommer med garantert fornøyd garanti. Søk Design Eget Skilt. Design dit helt eget navneskilt og hils på gjestene. Få mere informasjon her. Det er vi stolte av og veldig glade for.


Norges største utvalg av plastskilt, aluminiumskilt og mye mer.

Designe veldig enkelt egne skilt etter eget ønske, rett på nettsiden og til lave priser. Skiltet lages på hvitlakkert aluminiumsplate, og er meget værbestandig. Leveres som standard med hull og rustfrie syrefaste skruer. Husk at det må være plass til skilt i standard størrelse (x cm) både foran og bak.


Når du har funnet et ledig personlig bilskilt kan du søke om å få rettigheten til det. Nå har du muligheten til å designe ditt helt eget graverte navneskilt. Vær kreativ – miks, match og lag fine og fargerike graverte navneskilt! Du kan også legge til tittelen som f.

Gå til bestillingsside og lag ditt skilt direkte i nettleseren nå. Velg størrelse for å lage ditt eget skilt fra bunnen av eller bruk en av våre redigerbare skiltmaler som utgangspunkt. I vår nettbutikk finner du mange typer postkasseskilt. Passer på alle postkasser, leveres både med og uten lim, og som magnet. Kan jeg få trykk på begge.


Finn design ditt eget skilt nå på Kensaq. Mange spør oss om man kan få skilt med eget design på, og svaret er JA! Vi benytter såkalt UV print teknologi og kan derfor lage skilt i fotokvalitet. Siden skiltene produseres i aluminium, så ruster de ikke. Og med teknologien UV-print, så tåler de sollys mye bedre enn andre alternativer.


Gravert skilt med din egen tekst Skilt med din egen tekst leveres med hvit bakgrunn og sort tekst. Enkelt og holdbart skilt der du selv velger teksten. Hvad enten det er et firmalogo, budskab eller en kringlet børnetegning, der skal lys i, så bukker vi ALT i neon og LED.


Hils gjester velkommen med et koselig treskilt eller sett opp et skilt med noen kloke ord hjemme – en trivelig innredningsdetalj. Dekaler er et bra valg når du vil skilte med klistremerker i flere farger eller ønsker en spesiell farge på tekst eller bilde. Eksempler på bruksområder: Firmaer som vil ha fargeskilt på biler eller vindusruter, kan bruke klistremerker med for eksempel firmaets logo i nøyaktige farger.


Alternativt kan du også bestille pr.

Last opp logo eller ønsket materialet og enkelt design ditt eget plateskilt. Høy kvalitet og rask levering. Her kan du lage trafikkskilt med din egen tekst.


Lag ditt eget skilt med Trafikkalfabetet. Ikke la muligheten gå fra deg: Spre ditt budskap med et personlig skilt. Som med alle skiltprodukter er designprosessen enkel, og du kan enten laste opp din egen design eller tilpasse en av våre profesjonelle maler. Rustikk hvit emaljekopp med sølvkant og motiv som vist med ditt eget design.


Motivet ditt må være innenfor 6x18cm og i minimum 300dpi. Er du i tvil kan du bare ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre. Tenker du å lage mange kopper med samme trykk, er det litt å spare på å gå hit. Lag egendesignede skilt til bedriften din eller egendesignede reklameskilt som du ønsker å plassere andre steder.


De finnes i fem ulike størrelser, og eget design kan brukes både på for- og baksiden. Vi bruker lysekte trykk som gjør dem velegnet både til innendørs og utendørs bruk. Velg utformingen som passer deg best. Vi har ingen gebyrer!


Trenger du hjelp til utforming kan du skrive en kommentar ved bestilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg