fredag 21. august 2015

Kid askøy senter

Tekstil og interiør til hjemmet. AMFI Askøy - Butikker. Hos oss finner du mote, mat, helse- og velvære, sportsutstyr og mye mer. Det er Amfi Drift som forvalter driften av senteret. Vi har gratis parkering, og du finner mange gode parkeringsplasser under tak over 3. Senterkontoret finner du i 3. Rose restaurant har alle rettigheter!


Vi tar imot bestillinger stor og små lukkende selskaper. Hos Kid finner du en mengde dekorative småmøbler som gjør innredningen komplett. Kjøp på nett eller i butikk. Tilbudet på utgående modeller varer så langt beholdningen rekker.


Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Se åpningstider, telefonnummer og mer informasjon. Offisiell webside for Askøy kommune.


En kompetanseenhet for øyeblikkelig hjelp og lindrende behandling. Askøy tannklinikk er en offentlig tannklinikk drevet av Hordaland Fylkeskommune. Den har behandlingsrom.


Det er ansatt tannleger, tannpleiere og tannhelsesekretærer. Vi gir tannbehandling til barn og unge, grupper av prioriterte pasienter i kommunal omsorg og til betalende pasienter. Barn har et eget lekerom. GI JULEGLEDE - DONERE EN GAVE TIL HJELPERNE ️Julen handler om omsorg og nærhet. Apotek Askøy kan tilby kort ventetid på resepter og gratis parkering rett utenfor apoteket.


Vårt mål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet. Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen helse. Vi tilbyr restaurant-fasiliteter, utkjøring og take-away. I tillegg til service utfører vi også reparasjoner på aller bilmerker.


Godt utvalg i ferskmat. Apoteket ligger på Ravnanger senter nord på Askøy , bare min fra Askøybroen. Lokalet er lyst og trivelig og ligger rett innenfor hovedinngangen. Apoteket er det eneste frittstående apoteket på Askøy og er 1 lokalt eiet. VELKOMMEN TIL RAVNANGER APOTEK!


Saxen Frisør ligger i 1. Salongen ble etablert 1. Sartor Storsenter ligger på Straume i Fjell Kommune, ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg