onsdag 5. august 2015

Male på gulvbelegg

Gulvtepper, vegg til vegg tepper, gulvbelegg , teppefliser, løpere, trappetepper. Elastisk, akrylbasert betongmaling. Kjøp tepper med valgfrie mål.


Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål. I de aller fleste tilfeller er det helt problemfritt å male linoleumsbelegg. Det kan allikevel være lurt å sette en liten prøve for å se at malingen sitter godt.

Mal et lite teststrøk på en lite synlig del av gulvet, og klor litt i det for å sjekke at malingen sitter. Gjør den det, er det ikke noe problem å male resten av gulvet. De fleste stedene er ikke slitasjen veldig stor, men for eksempel gangbanene og gulvet ved spisebordet er hardt belastet.


Også på badet kan du male med epoxy – rett på våtromssikret, pusset vegg i dusjhjørnet. Du kan også blande kvarts i malingen til gulvet, slik at det blir sklisikkert. Det er blitt stadig mer populært å male gulv, men mange er ikke klar over at de fleste gulvbelegg også kan males. Gulvet blir moderne samtidig som det er billig og.


Male tidligere behandlet tregulv (malt, lakkert eller lutet) Vask med gulvrens for å fjerne skitt, voks og fett.

Slip gulvet med fint sandpapir for å matte overflaten og fjerne eventuelle ujevnheter. Mal deretter gulvet med to strøk maling. Begynn med å male langs vegg og lister. Du kan male veggene alt du orker, men om gulvet er feil, blir helheten uansett feil. Er gulvet i god stan er det heldigvis ikke nødvendig å bytte det.


Da kan atmosfæren i stedet reddes ved hjelp av ny farge. Det er overraskende raskt og enkelt å få et nytt gulv ved hjelp av et spann eller to med maling. I løpet av en helg er jobben. Det kan fungere, men å male gulvbelegget vil kreve et grundig forarbeid. Du bør kanskje tenke om igjen og i stedet legge et nytt og moderne gulv.


Gamle gulvbelegg inneholder ftalater. For å få malt et gulvbelegg må du først vaske det med et avfettende middel (for eksempel T-Rød) for å få de mykgjørende stoffene ut av gulvet. Drømmer du om parkett, betong eller marmor på gulvet? Da kan drømmen blir virkelig med våtroms gulvbelegg fra Tarkett eller Gerfor.


Det er godkjent for våtrom, du slipper å legge en eneste flis,og ett lang billigere vei til designbadet. Tenkte å male gulvet, jeg har søkt litt på nett og ser at det skal gå å gjøre dette med enten vinylmaling eller epoxy maling. Noen som har erfaringer og dele?

Du beskriver tre ting man kan gjøre når gulvet skal pusses opp, men kun en av disse er et reelt alternativ. Man vil raskt få problemer med at malingen ikke sitter. Og når malingen flasser av blir ikke gulvet særlig pent. Til bolig, våtrom, hytte, kontor, messer og butikker.


Lik pris nett og butikk. Male trappen Et par strøk maling kan gjøre underverker med trappen din. En tretrapp med kvist må alltid påføres kvistlakk. Maler du ett trinn av gangen, går du på annet hvert trinn i. Hvordan du starter arbeidet vil variere ettersom hvordan gulvet eventuelt er behandlet fra før, men i hovedtrekk gjelder følgende fremgangsmåte: Før du går i gang:Fjern eller dekk til gulvlistene med maskeringstape for å unngå søl.


Hos MAXBO finner du diverse gulvbelegg til utvendig bruk. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Har sett eksempel der man hadde malt gulvmaling over gulvbelegg. Eller vil varmekabler svies og ødelegges? Har gulvbelegg på det ene badet på hytten, og det har blitt så stygt med årene.


Gulvbelegg - spar opptil på gulvbelegg. Gulvdeal - norges største ! Kutt ved rørgjennomføringene med en skarp tapetkniv. Blærer slettes ut med en stiv plastsparkel. Påføres minimum mm nedenfor veven for å forsegle denne ved overgangen til gulvbelegg. La tørke i minimum timer.


Det er veldig enkelt, og her viser Eirik deg hvordan du gjør det. På vår nettside kan du også se steg-for-steg og. Som Drammens største farge-og interiørforretning kan vi tilby et stort utvalg av produkter og tjenester innen maling, tapet, gulvbelegg , tepper og gardiner.


I dag har bedriften dyktige medarbeidere, hvorav er malere. Kan man legge parkett over vegg til vegg-teppe og annet gulvbelegg ? Svar: Vegg til vegg-teppe er faktisk et bra underlag hvis teppet er hardt. Er teppet for mykt, kan du få svikt i parketten og det kan knirke og sprekke. Alle typer vinyl- og linoleumsbelegg fungerer bra som underlag.


Jo hardere et gulvbelegg er, jo bedre. Fordi vinylbelegg er vanntett og lett å renholde, er de også svært godt egnet til baderom, rengjøringsrom, storkjøkken, laboratorier og lignende. For legging i våtrom gjelder spesielle regler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg