onsdag 26. august 2015

Jotun gul

Enkelte varme dempede beige toner vil fungere, mens man derimot skal være varsom med de kjøligere gråtonene som vil dra seg blålige i møte med det gule. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr.

Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold. Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende.


Jotun tester sine malinger på spesielt værutsatte steder i Norge, og alle våre farger er nøye testet i vårt laboratorium, sier Sigve Fjelde. Han er senioringeniør i Jotun og har arbeidet med utvikling og testing av utendørsmalinger i en årrekke. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!

En energigivende farge hvis man sliter med mørketidshumøret! Dette er en sofistikert og dempet gultone, som kan friske opp blant både grå, hvite og sorte detaljer. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Beis med ekstra lang holdbarhet. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer.


Dempet gul som står som et smykke i grønne og landlige omgivelser. Langs kysten finner man også en del kvikkere gultoner, da spesielt på eldre hytter osv. Kvikkere gulfarger velges sjeldnere i disse dager. Se flere UTEFARGER i det digitale fargekartet. En svak gulaktig hvit tone, ler hvitere og mindre gul enn Egghvit.


Står flott til en mengde farger. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Kontaktinformasjon for Jotun , telefonnummer, adresse og mer kontaktinformasjon. LADY VEGG GUL -BASE 3L En vanntynnet, løsemiddelfri akryl interiørmaling for bruk i tørre rom fra Lady. Den er lett å påføre, gir garantert dekk i to strøk og et perfekt sluttresultat.


Vissa varma dämpade beige nyanser kommer fungera, medan man däremot ska vara försiktig med de kyligare grå färgerna som kommer upplevas som blåaktiga ihop med de gula färgerna. Malerfirmaet selv trekker på skuldrene, og bare peker på hva Jotun sier. Her sitter vi som forbrukere med skjegget i postkassa. Det du som evt konsument av malertjenester og Jotun -maling er, vurdér andre.


Vi ser blant annet sjøgrønt, terrakotta, gult og mørkeblått. Fargene er duse og dempede, og dermed lette å like, sier Cecilie Molvær Jørgensen i Bo Bedre. Ifølge Jotun blir nå de grønne fargene dypere, mens de blågrønne tonene også kommer inn – sammen med røde nyanser i ulik fargestyrke.


De gule undertonene i Lys Antikkgrå kan oppleves som litt grønt i noe lys så du bør teste med en prøveboks eller to. Varme gråtoner inneholder gult og rødt som balanserer det skarpe lyset utendørs, og skaper dermed et lunt uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg