torsdag 27. august 2015

Kähler omaggio skål

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Trendy nyheter fra Omaggio finner du hos oss. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon.


Kähler Omaggio Lysestake Sølv Liten. Vanlig pris: kr 2400.

Special Price kr 1920. Den vakre Omaggio -perlemorsskålen har de samme fine håndmalte perlemorsstripene som resten av Omaggio -kolleksjonen. Den lille skålen er utformet i porsjonsstørrelse og kan lett brukes til desserter, men passer også perfekt til søt konfekt, knasende nøtter eller velduftende hjemmebakst. Hammershøi er en stor kolleksjon, som rommer et rikt servise, samt en serie etter hvert svært så populære vaser og lysestaker.


En av deres flaggskip Omaggio , den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Les tester og omtaler før du kjøper. Denne populære vasestørrelsen passer perfekt til alle årstiders blomster, og de elegante sølvstripene gir et fantastisk samspill med fargerike buketter. La den sølvstripede Omaggio -vasen i størrelsen medium skinne om kapp med vårsolen og være et glitrende blikkfang i hjemmet ditt.


Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website.

Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Se hva vi har - og send oss gjerne en melding hvis det er noe du gjerne skulle hatt som vi ikke har inne nå. Den svartstripede Omaggio -skålen har en flott størrelse til alt fra sprø salat, hjemmepoppet popcorn eller en stor porsjon fredagssnop. De klassiske svarte signaturstripene som kjennetegner Omaggio -serien, pynter på stilsikkert og elegant vis de fleste hjem.


Den særpregede skålen er en fryd for øyet, selv uten innhold. Med Omaggio -seriens hånddekorerte striper og enkle uttrykk blir det litt koseligere å spise. Skålene finnes i forskjellige.


Velg mellom alle de populære seriene. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise. Tillverkad i keramik av hög kvalitet och har ett tidlöst randigt mönster som är ett signum för Omaggio -serien. Finn laveste nettpris her.


I serien ingår bland annat vaser, ljusstakar och skålar. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte. Kjøp Omaggio skål på Kelkoo. La vasen være midtpunktet på middagsbordet, og pynt den med friske blomster.


Du kan også kombinere den med andre produkter fra serien. Perfekt til dessert, årstidens friske frukter, konfekt eller andre fristelser. Stripene er håndmalte, og skålen tåler ikke oppvaskmaskin eller mikroovn.


Den fine Omaggio -perlemorsskål passer på smukt ind i den skandinaviske bolig.

De diskrete perlemorsstribers elegante glasur er flot på skålen. Den både kan bruges til for eksempel frugt eller snacks, men den kan også sagtens stå og pynte uden noget i. Det er stripene som kjennetegner Omaggio serien, og hver enkel stripe er malt på keramikken med hånden. Seneste nytt er tre mini vaser i sort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg