mandag 29. juni 2015

Aalto vasen

Aalto Vasen - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. The simplicity of the vase continues to be popular in the 21st century.


Andre kjente verk er Kulturhuset i Helsingfors, Rovaniemi bibliotek og Viborg bibliotek. Inspired by waves (“aalto” in Finnish) in the water, the vase is a symbol of Finnish design and one of the most famous glass objects in the world.

Vasen har blitt en sann designklassiker og er fortsatt å finne i mange hjem og miljøer. Vasen kan brukes til forskjellige typer blomster og er også en vakker innredningsdetalj i seg selv. Etter at vasen er nedkjølt, blir den skåret, polert og slipt. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Inspiriert von Wellen (aalto auf Finnisch) ist diese Vase ein Symbol des finnischen Designs und eines der berühmtesten Glasobjekte der Welt.

Deres filosofi var at ting skulle designes med omtanke, og være tilgjengelige for alle. Flere av produktene som var populære da, er like aktuelle fremdeles. I A-kortet Butikk selger vi denne vasen i fargene sjøblå, klar og hvit.


Vasen er et meget bra eksempel på god skandinavisk design. Denne nettsiden bruker cookies for å forbedre brukervennligheten. Et allsidig produkt som kan brukes til mer enn blomster. Die gewellte Form der Vase kann auch als Anspielung auf Namen der Entwerfer gelesen werden, da „ aalto “ übersetzt „Welle“ bedeutet. I dag er det syv av de beste glassblåserne i Skandinavia som holder produksjonen av denne flotte vasen ved liv.


Et håndverk som det tar generasjoner å mestre! Ending Dec at 7:50PM PST 6d 5h. Utformet for ulike typer av funksjonelle blomsterarrangement.


En variant av de høye vasene som ble presentert ved den finske. Rettighetene til vasen tilhørte imidlertid Iittala og ga ham ikke noen inntekter. Andre kjende verk er Kulturhuset i Helsingfors, Rovaniemi bibliotek og Viborg bibliotek.


Jede Vase wird in den Iittala-Glaswerken in Finnland mundgeblasen.

Ho listar sider om ulike emne som elles ville hatt same namnet. Den er helt klart den mest populære gjenstanden, forklarer Isabelle Thibault hos Iittala. Men også de øvrige produktene er populære hos så vel finske som internasjonale kunder. Butikken Artek Rett over parken på den søndre esplanaden ligger butikken Artek.


Vasen har en ny størrelse og form som er meget funksjonell for ulike typer av blomster. Plukk dine favorittblomster og gled deg over buketten i denne flotte vasen fra Iittala. Inspired by the waves in water, it has become a staple of modern Scandinavian design. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Selve symbolet på finsk design, kaller produsenten det. Fyll inn e-post så sender vi en innloggingslenke! Dersom du er medlem, men ikke har logget inn før, kan du klikke her for å opprette en innlogging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg