mandag 15. juni 2015

Domus interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Domus Oppdal er distriktets største kjøpesenter. I tillegg til våre egne butikker finnes bl.

Kappahl, Kid Interiør , Vinmonopolet, Vitus Apotek og frisør. På Cafe Klau§ulen har vi gratis trådløs internettsone. Domus Interiør - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Ditt søk på domus interiør ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. Kid Interiør er en landsdekkende tekstilkjede med et stort utvalg gardiner, sengesett og andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt.


VELKOMMEN TIL DOMUS OPPDAL – distriktets største kjøpesenter! KappAhl, Kid Interiør , Vinmonopolet, Vitus Apotek og frisør UpperCut.

Alt av interiør og dekorasjon til din bolig. Vi har interiørvarene du trenger for å skape riktig stemning i hjemmet, uansett anledning. Gjør stuen klar til filmkvelden med levende lys i telysholdere og koselige pledd.


Ta med naturen inn i stuen med dyreskinn og grønne planter i vaser og blomsterpotter. Vi er en totalleverandør til skole, barnehage, kontor, konferanserom og helsesektoren. Vi vektlegger god design med høy kvalitet. Planløsning og interiør. Bygningskroppen er nesten kvadratisk, i tre etasjer.


Det tidligere gårdsrommet er i dag overglasset og benyttes til lesesal. Atkomsten til biblioteket er via to forrom på hver side av vestibylen ved hovedinngangen. Vestfløyen, mot Frederiks gate, har i syd bibliotekets tidsskriftsal, i nord er det kontorfunksjoner. Hurtig forsendelse og fri fragt, eller besøg os i Domusnord butik i København K Vendersgade mellem Nørreport St.


Seks år senere åpnet flere virksomheter i tilstøtende lokaler, blant annet Bygg og Bo og Domus Mat. DOMUS har sammen med NIRAS og GHB fået tildelt rammeaftalen for nybyggeri med KAB. Teamet glæder sig til, over de næste år, at arbejde sammen med.

Sections of this page. This place is listed in the møbelvarehus category of the. AMFI Mo i Rana - Butikker. Senterleder: Knut Skatland. Webhosting og domæne fra One.


Byg din egen hjemmeside med Hjemmesideprogram eller installer en blog med 1. DOMUS Stormarke ble omprofilert til Obs! EXTRA Bygg (tidligere Coop Extra Bygg), byggevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg