mandag 15. juni 2015

Gjøco terrasserens

Gjenoppfrisker trefargen på terrassebord og hagemøbler. Brukes på terrasser og hagemøbler. Må ikke brukes på edeltre. Fjerner også fett, smuss og forurensing. Frisker opp fargen på terrassebord og hagemøbler.


Renser og bleker treverket i en prosess.

Gjennoppfrisker trefargen på terrassebord og hagemøbler. Benyttes ufortynnet, etterspyles med vann. Jeg var såre fornøy og besøkende kommenterte finishen, de syntes terrassen så pen og innbydende ut.


Dette produktet var kjempebra, og det gjorde jobben med å fjerne skit og gammel beis. Til bruk på både nytt og gammelt impregnert treverk. Kan blandes i mange farger.


Også skjerming og levegger i tre kan behandles på samme måte som terrassen. Her kan et tips være å velge en annen fargenyanse for å lage en fin kontrast til gulvet, avslutter Jordansen.

Forbedrer toppstrøkets levetid. Følg bruksanvisningen på emballasjen. La tørke godt før videre behandling. Hvis det sitter flere lag med olje, eller at terrassen er veldig skitten, kan det være nødvendig å gjenta prosessen.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant varer. Skal kun benyttes før påføring av treolje, terrasseolje eller terrassebeis. Eventuelt søl spyles bort med rent vann. Spyl og børst av eventuelle impregneringsrester.


Den renser og bleker i en prosess, og frisker opp fargen på terrassebord og hagemøbler. Her finner du white spirit, rødsprit, varmeolje, tennvæsle og lampeolje. Europris fører kjemikaliene du trenger.


Sterkt rengjøringmiddel som fjerner. Nettlager Selges ikke fra nettlager. Når jeg fjernet gammel beis brukte jeg terrasse rens ifra gjøco , sterke saker. Jeg brukte terasserens fra jernia.


Hvis ikke, må man bruke terrasse-rens (treolje-fjerner) for å fjerne rester. Bleker og gjenoppfrisker trefargen på terrassebord og hagemøbler.

Best resultat oppnås ved å beise 1-bord i hele lengden. Filmdannelse kan føre til flassing. Nå får du terrassebeis fra Butinox som holder i opptil tre år, og som bare trenger en time på å tørke før en eventuell regnskur. Mange farger å velge i! Terrassebeisen skal trenge inn i treverket uten å danne film.


Grundrens kan også anvendes til afrensning af murværk, fliser m. Produkter for merkevare GJØCO for Jernia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg