onsdag 3. juni 2015

Male inspirasjon

Reserver ditt Hotell i Male online. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen. Inspirasjon når du skal male inne.

En ny vakker veggfarge er noe vi alle kan like. Ta en titt på disse rommene, kanskje du får noen ideer til hvordan du kan male hjemme hos deg. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur!


Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet. Vi får lyst til å male alle vegger i en dyp fargenyanse når vi ser dette soverommet. Knaggen Shaker list får du kjøpt på Artilleriet og Sinnerlig-taklampe er fra Ikea.

Få inspirasjon sendt direkte til innboksen din hver uke, og meld deg på nyhetsbrevet vårt! Hallen er det første besøkende ser. Vis personligheten din, og lag praktiske fine løsninger. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Jo mer tanke og kraft man legger i det å skaffe baderomsinspirasjon tidlig i prosessen, desto bedre pleier resultatet å bli. Så bruk tid på inspirasjonsfasen, nyt vakre bilder med inspirasjon for små og store baderom og vurder alle muligheter før du går videre. Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Alt du trenger å vite om maling innendørs!


Her får du tips til valg av maling til ulike rom, forarbei slik gjøres det og gode maletips. Vi stolte så mye på henne at vi ikke engang testet fargene på veggen før vi bestemte oss for å male alt. Vi ville gjerne male taket i samme farge i stuen, men backet ut i siste liten. Men på soverommet ble taket fargesatt, og det er så utrolig fint! Nå angrer vi litt på at vi ikke gjorde det i stuen, men det hadde nok krevd enda mer lys.


Bli inspirert, få nye idéer og lyst til å forandre ditt hjem med maling og farger. Få masse bra tips til din oppussing hos Beckers Maling.

Enkle foringer og kjedelige dører, kan du tone ned ved å male i samme farge som veggene. For eksempel male veggene med en matt grå farge og treverket i samme grå, men med mer glans. Hvis du velger lyse og naturlige farger og materialer, er det flott å male noen detaljer i en helt annen farge som skiller seg ut. Uansett om du skal male , olje, eller lakkere tregulvet er det viktigste at overflaten er ren, tørr og fri for såpe, støv, bonevoks og andre fettstoffer. Ubehandlet tregulv renses grundig med TreStjerner Gulvrens.


Dersom gulvet er behandlet tidligere (malt, oljet eller lakkert) må det mattslipes før rengjøring og maling. Male trappen er ikke så vanskelig og tidskrevende som du tror. Den duse og vakkert dempede fargen Lenas Dusty Green er fantastisk å male med for å skape et personlig og varmt soverom. Men velg maling med omhu, spesielt hvis det er gulvfliser som skal males. Ikke alle malinger tåler vannsøl som blir liggende.


Vi gir deg seks tips til forarbeid før du setter i gang med å male flisene. Hvis jeg finner ut at jeg vil male kjøkkenveggen før jeg får gjester, så bare gjør jeg det. Folk er ofte så skeptiske og tenker at de må dekke til med plast og teip og greier før de begynner. Da sier jeg: Just do it!


Hvis det ikke funker, er det bare å male på nytt. Tre gode forslag til hvordan du skaper et harmonisk hjem ved å male vegger og treverk i boligen din. Male tidligere behandlet tregulv (malt, lakkert eller lutet) Vask med gulvrens for å fjerne skitt, voks og fett. Slip gulvet med fint sandpapir for å matte overflaten og fjerne eventuelle ujevnheter.


Mal deretter gulvet med to strøk maling. Begynn med å male langs vegg og lister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg