mandag 1. juni 2015

Lage bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Vi har et stort utvalg av interiør, møbler og utstyr til fantastiske priser.

Stol, bord , inngjerding, sofa og mye mer. Alltid lave priser og et stort utvalg! Kjøp bord hos Trademax. Fem spisebord du kan lage selv! Ikke blakk deg helt for å få et stilig spisebord.


Det fineste lager du nemlig selv! Nå kan du også lage du ditt eget bord : 1. Slik skal bordet bli. Møbelsnekker Philip tegner opp en enkel skisse.

Verktøyene du trenger. Finner du ikke det perfekte bordet på stua, kan du lage et selv. Klikk videre og se våre seks forslag til bord du kan lage.


Her viser hun hvordan du kan lage juledekorasjoner selv av naturmaterialer som kvister, grener, mose, granbar og kongler. Materialer som ikke bare er gratis, de er også lett tilgjengelige. Vi finner dem i skog og mark, i egen eller andres hage. Husk bare å spørre om lov. Masse inspirasjon å hente!


Med denne oppskriften kan du lage begge deler selv. Eller er du på jakt etter nytt nattbord? Vil du lage et rustikt hagebord som kan være klart til gjestene allerede i kveld? Oppskriftene får du her.


Lage benk, økasse eller bord ting du enkelt kan snekre selv. Du kan enten lage en liten til frakt eller en større som kan stables i høyden. Trenger du nytt spisebor eller kanskje et ekstra fordi du venter mange gjester, trenger du hverken blakke deg eller bruke mye tid på å ordne et.


Har du et par bukkebein og noen planker kan du lage et bord på ganske kort tid. Hei, så morro å kunne lage møbler selv,dette var kjempe fint,kunne godt tenkt meg å fått laget et sånt å hatt ute til sommern på verandan,vi får se hva gubben får tid til. Blir spennende å se det helt ferdig klem Anita.

For å få et bedre bord , kan du frese inn fas på kryssene og felle bena i hverandre. Skal kanter pusses, høvles eller freses, må dette gjøres etter kapping, og før montering. For lengre holdbarhet, bruk impregnerte materialer og syrefaste skruer. Sjekk ut Små Runde Bord. Se hvordan Kathrine forvandlet denne plankehaugen til et stilig bord ! Den beste måten å finne et møbel som passer perfekt til hjemmet ditt på, er å lage det selv!


Og du trenger ikke være håndverker for å få det til, bare sjekk her! Rundt bord er spesielt godt egnet for sosiale måltider eller aktiviteter ved bordet. Det som finnes på bordet er lett tilgjengelig for alle rundt og ingen trenger å strekke seg lengre enn til midten. Vi har også rundt bord med illeggsplate slik at du enkelt kan få mer plass. Bordet du enkelt kan lage selv - alt du trenger er bordbein, skruer og tre bronsefat.


Hvis du har et firkantet bord , behøver du bare å måle opp bordets bredde og hvor langt du vil forlenge det. Skjær ut formen du har tegnet med en stikksag. Legg den utskårede platen inntil bordet for å se om det passer. Puss og avrund kantene med.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Med ferdig terasse på hytta, meldte behovet seg for et passende bord. Etter å ha trålet alle butikker i Oslo området uten å finne noe egnet, ble konklusjonen at jeg måtte lage et selv.


Det må kunne tåle å stå ute hele året, og helst klare seg uten noen form for behandling. Alt jeg klarte å lage var en fotskammel. Jeg ga den til ei jente jeg likte. Så kastet hun den i søppelet.


Fantastisk bra jobba! Det meste i et hus kan du lage av betong. Til og med et bord som er som skapt til servering. Sett frem kakene eller vinen. Setet på denne stolen lager du ved å fylle en kakeform med betong.


La det stå litt før du plasserer kobberrørene. Blir det en vakker gjestestol, eller bytter du ut alle de gamle?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg