fredag 19. juni 2015

Design eget kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Sjekk ut Design Eget Kjøkken.


Babyutstyr finner du hos Sprell - Lynrask levering - Stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning.

Slik bruker du HTHs Design Styler. Design Styler er et visualiseringsprogram som hjelper deg med å finne helt riktige farger og materialer til ditt kjøkken. Du designer ditt kjøkken ved å velge én av kjøkkeninnredningene som vises som små bilder nederst i designprogrammet.


Det å skulle bygge nytt kjøkken er en stor drøm for mange, men det kan også være en utfordring å finne et kjøkken som passer akkurat ditt behov og din smak. Med et tegneprogram blir det lettere for deg å lage akkurat det kjøkkenet du alltid har drømt om. Design ditt eget drømmekjøkken i vår kjøkkenplanlegger. Den er enkel å bruke og lar deg visualisere din drøm.


Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken.

Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Når det gjelder innredning av ba finnes det mange muligheter for å skape et lekkert og personlig rom som gjenspeiler deg og din stil. Les videre og få inspirasjon til hvordan du designer ditt eget bad med flotte elementer. Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger.


Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Bygg rommet etter dine mål og sett inn skuffer og skap etter eget ønske. Lagre og send tegningen til oss og fortell hvilken av våre kjøkkenmodeller du ønsker å se den i – så får du prospektet tilbake med riktig design – og pris! Tegn ditt eget kjøkken ! Vi har eget tegneprogram.


Vårt tegneprogram er nå oppdatert med våre fronter, om du ønsker slett kjøkken eller kjøkken med profiler. De er skolerte og benytter de mest moderne dataverkstøyer som gir deg svært gode tegninger, og hvor alle nødvendige komponenter blir tatt med i pristilbudet. Søk etter design eget kjøkken på den nye KensaQ.


Hos Kvik holder vi prisene nede slik at flere har råd til garderober, kjøkken og bad i dansk design og av høy kvalitet.

Selv med et stramt budsjett kan du få en fantastisk garderobeløsning hos Kvik. Vi gir deg overraskende mye for pengene – også om du ønsker å realisere drømmen om et walk-in! Når du skal innrede et nytt eller oppgradere et eksisterende ba er det et hav av muligheter når det gjelder design , materialer og oppsett. Her er noen tips til hva du bør tenke på når du skal designe ditt eget kjøkken. Hva liker du spesielt godt i ditt nåværende kjøkken ? Hva vil du gjerne ha endret på?


Løsningen, farge på skapfronter, benkplate og håndtak. Eller kanskje håndtakløst? Er det noen hvitevarer som du vil fortsette å bruke i det nye kjøkkenet ditt? Planløsning av kjøkken Å planløse sitt eget kjøkken kan være litt komplisert.


Når du handler hos oss, tar vi deg på en spennende reise gjennom de mange mulighetene. Vi diskuterer og analyserer alltid dine behov for ditt fremtidige kjøkken og hvilke kjøkkenelementer som passer best i din smak. Hos Schmidt kan du designe ditt eget kjøkken – det er kun fantasien som setter grensene.


Mulighetene er mange med Svane-spisebord. Hos oss kan du få ditt eget spisebor slik at det passer til ditt nye Svane kjøkken. Vi tilbyr et utall av muligheter, og gir deg som kunde mulighet for å få fremstilt et helt unikt spisebord som passer til dine behov og ønsker.


Dessverre er det slik at de fleste gode dataprogrammene til formålet er kostbare, og å få en konsulent eller arkitekt til å gjøre jobben er heller ikke noe som er morsomt for deg som lett får vondt i lommeboka. Vi ønsker deg velkommen til vår butikk på Frednesøya i Porsgrunn. Les hvordan et designmøte hos oss foregår og hva du kan gjøre for å forberede deg best mulig til et slikt møte. Saving Design Når du er ferdig med å designe ditt IKEA kjøkken er det mulig å lagre design tegninger med produktliste følger på serveren til IKEA.


En gang i butikken, er det da mulig å diskutere design med en IKEA ansatt og eventuelt tilpasse seg. Det er ikke mulig, for eksempel en ekstern harddisk eller USB-pinne til å ta til IKEA-varehus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg