mandag 29. juni 2015

Kraftvask før maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Fjerner effektivt fett, sot, nikotin, smuss og.

Produktet både rengjør, samt at den dreper og hindrer sopp og alger å gro på veggen. Den gode nyheten er at det nå finnes en helt ny kraftvask på markedet som ikke bare rengjør før maling , men som samtidig fjerner sopp og alger. I motsetning til tidligere, da husvask og soppfjerning var en tostegsprosess hvor du måtte vaske huset først en gang, og deretter spraye på sopp- og algedreper, har prosessen nå blitt mye enklere. Dersom huset skal beises, dekkbeises eller males på nytt, så må du bruke kraftvask.


En skikkelig og riktig utført kraftvask sikrer at ny re-behandling får god vedheft og at levende mikroorganismer i sopp og alger blir fjernet før ny beis eller maling blir påført. Vask med Pingo kraftvask uansett. Den matter gammel maling slik at den nye fester bedre, i tillegg til at den fjerner fett, skitt og sopp. Skyll godt av vinduene og tørk de med nal.


Legg kraftvasken på med sprøyte, vask med myk kost og skyll av med vanlig hageslange.

Kraftvasken etser glass! Spesialrens før maling. Før overmaling - ikke mal soppen inne. Vinduer tåler kraftvask , men om man lar det tørke på kan det bli skjolder, men kraftvasken skal legges på, så vente noen minutter før den skylles av. KRAFTVASK OG SOPPFJERNER 1L Før maling.


Halvparten av huset ble vaska med det. Når du maler, så kan du være trygg på at sopp og alger ikke gror gjennom den nye malingsfilmen. Skrubbet godt og så at det ble malinga ble mattere.


Og så ble det malt med jotun optimal. Huset ble malt for år siden. Skylte meget godt etter et jeg hadde vaska. Påfør vaskemiddelet på ett og ett felt om gangen.


NB: Virker korroderende på aluminium og lettmetaller. Beckers nye milijøvennlige vindusmaling skal være så hurtigtørkende at du kan lukke vinduet samme dag. Foto: Beckers Vis mer.


Ifølge malermester Ole-Andreas Klaveness i Klaveness Maler- og Byggmesterforretning bør man også være oppmerksom på at det er fuktig om natten, selv om det er tørt på dagen. Ett kraftig og effektivt vaskemiddel til bruk før maling utendørs. Matter også gammel maling.


Vær forsiktig med å få kraftvask på vinduene, denne kan gi skjolder og matte ned vindusglasset.

Brukes før overmaling - ikke mal soppen inne. Skal du ikke påføre etterfølgende beis eller maling , brukes husvask istedenfor kraftvask. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Vasker du med kraftvask -bruke vernebriller og hansker. Se video av vask av hus her. Da er det bare å sette igang, folkens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg