torsdag 18. juni 2015

Dekosol solskjerming

Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Finn det som passer ditt behov. Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere lev. Solskjerming til bilvindu.


Dekosol solskjerming

Her finner du måleguide, brosjyrer, filmer og monteringsanvisninger for Dekosol solskjerming. Dekorativ og funksjonell solskjerming Åpne brosjyre. Måleguide og sjekkliste. Tips og råd om hva du bør tenke på ved valg av solskjerming , og hvordan du tar riktige mål.


Det er mange hensyn å ta. Vi er opptatt av kvalitet, design og funksjon. Se våre løsninger for dine vinduer her. Her er vår solskjermingsbrosjyre. Fasadeprodukter tilbyr et stort utvalg av markiser og solskjerming til innendørs og utendørs bruk.


Dekosol solskjerming

All solskjerming vi leverer kan automatiseres og motoriseres, og alle våre solskjermingsprodukter har års garanti. Bestill gratis befaring via kontaktskjemaet, så gir vi deg et uforpliktende tilbud. Ikke ta solskjerming for gitt – med riktige løsninger øker hjemmetrivselen, samtidig som du sparer unødvendig bruk av energi. Gjør det enkelt, og ta turen til Norsol.


Plisségardiner er en elegant solskjerming som kan passe til alle rom. Med sitt myke og stilrene uttrykk, er de et godt alternativ til persienner og rullgardiner i dagens interiørtrender. De er fleksible, moderne, og finnes i flere ulike utførelser og farger. Send inn kontaktskjemaet, len deg tilbake og la oss gjøre alt.


Persienner, plisségardiner, rullegardiner og lameller - det finnes et hav av utvalg. Norges største på solskjerming. I våre butikker har vi stoffprøver og kataloger med en rekke forskjellige produkter. Slik man styrer lyset inn mot filmrullen eller databrikken for en ønsket effekt, vil arkitekten bruke lys-åpninger for at lyset kan forme rommene. Leter du etter et alternativ til tradisjonelle gardiner er plisségardiner, eller trekkspillgardiner, en smart løsning.


En pilsségardin er en effektiv form for solskjerming som passer inn med alle typer interiør. Trenger du solskjerming? Ett skjema-flere tilbud fra lev.


Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming av høy kvalitet til konkurransedyktige priser.


Vi jobber i prosjektmarkedet som omfatter byggherre, arkitekt, eiendomsbesittere og byggentrepenører. Vi bygger utemiljø for hoteller og restauranter! Solavskjerming til meget lave priser.


Dekosol solskjerming

Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. God solskjerming skaper lune rom det er godt å være i når solen skinner på sitt varmeste. NorDans persienner gir en god og effektiv skjerming for både lys, varme. Med å justere vinklingen på lamellene får du full kontroll på hvor mye lys og varme du ønsker å slippe inn og kontroll på hvor mye varme du ønsker å slippe ut.


Få den helt rette plissegardinen til rimelige priser, med lynrask levering. Utvalget av plissegardiner er stort, og det finnes mange ulike typer og størrelser. Før du bestiller dine plissegardiner bør du overveie hvilken type som best mulig dekker ditt behov for solskjerming og passer til dine vinduer.


PLISSEGARDINER Plissegardiner er det mest fleksible produkt som passer til de fleste vinduer, både loddrette-, skrå- og takvinduer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg