onsdag 24. juni 2015

Kjøkken ask

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Aksjesparekonto passer for deg som sparer langsiktig i aksjer og aksjefond. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Hvitt kjøkken med tradisjonelle detaljer, den hvite kjøkkenfronten Gastro bygges inn med distanser og utenpåliggende sokkel. Alt for å skape følelsen av et ”plassbygd kjøkken ”. Vi satser på mat og derfor på eget kjøkken.


Kjøkken ask

Mat er viktig for trivsel, for tilheling av sår, for energi og krefter. Med matlukt fra kjøkkenet kan vi skape minner, forventninger og appetitt, vi kan lage fest, glede, felleskap, markere årstider, høytider og tradisjoner. Vi har dem alle slik at du kan få en benkeplate som både komplementerer og gjør kjøkkenet ditt fullkomment – uansett om du har et moderne eller et klassisk kjøkken. Bordplater i heltre kommer i mange forskjellige typer og farger – og vi har et stort utvalg av dem.


Bli inspirert av det som vises under. Leter du etter inspirasjon til ditt nye kjøkken ? Drømmekjøkkenet har mange inspirerende kjøkken. Her finner du inspirerende løsninger på moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken.


Uansett om du planlegger nytt kjøkken eller vil fornye ditt gamle vaskerom finner du dette hos Elkjøp. Velg mellom en rekke stiler og farger, samt et stort utvalg av hvitevarer. Med Epoq finner du inspirasjon og perfekte løsninger for deg og ditt hjem. Hvis ditt kjøkken i eiketre skal være moderne og strømlinjeformet, er vårt håndtaksløse VH-Concept ideelt. De lekre og funksjonelle VH-sporene for grep er en fantastisk flott designdetalj, som gir kjøkkenet helt rene linjer.


Kjøkken i eik med rene linjer. ASKEIK kommer hjem til deg og tegner ditt kjøkken gratis. Vi garanterer noe litt utenom det vanlige. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Elegant og lyst kjøkken i ask.


Kjøkken ask

Det lyse kjøkkenet er en skandinavisk favoritt, og hvis man vil ha noe ekstra elegant, er ask et godt alternativ. HTH lanserer nå to nye fronter, begge med med ask i fokus. Den ene fronten har finer med åretegninger og med massive lister i hvitlakkert ask. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken.


Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Innenfor kjøkken er det særlig komponenter bestående av trefiber som skal overholde kriterier om utslipp av enkelte gasstyper. Kort fortalt gjør du ikke bare deg selv en tjeneste ved å kjøpe et flott kjøkken hos AUBO – du er også med på å skåne miljøet til nytte for de kommende generasjoner. Les mere om Breeam her.


Unikt, lekkert, raskt og til rett pris. Våre kjøkkendesigner finnes i mange forskjellige standardmål som gjør det mulig å sette sammen designet slik at det passer de aller fleste kjøkken. Skulle du likevel ha bruk for et spesialmål, kan det alltid ordnes mot betaling. Avtal et uforpliktende møte og hør hvordan vi kan designe ditt nye kvalitetskjøkken sammen.


Bærekraftig kjøkken i bambus Grønne kjøkken er helt i tiden og bambus er materialet som oppfyller nettopp det! Ikke bare er det fint å se på, men det vokser i tillegg mye fortere enn trær. Hvis det ikke skremmer deg å skulle tenke over hvordan du behandler benkeplaten i hverdagen – og du gjerne investerer litt tid i vedlikeholdet – er en benkeplate i massivt tre som eik, valnøtt eller ask et vakkert og naturlig valg som vil se fantastisk ut på de fleste kjøkken.


Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Hos oss finner du også et stort utvalg av hvitevarer fra Miele, Siemens, AEG , NEFF og BORA. Vi tilbyr garderobeløsninger fra den Norske kvalitetsleverandøren Rival.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg