onsdag 10. juni 2015

Smarte løsninger små soverom

Finn laveste nettpris her. Begrepet smarte løsninger i innredningen bruker man jo ofte om møbler som kan brukes til mer enn en ting, samtidig som det er plassbesparende. Før du bruker penger på en supersmart hylleløsning ville jeg sett på det mest grunnleggende i et soverom , nemlig sengen, sier Klungsøyr. En helt super løsning som gjør at man verken tenker på at vinduet er der og som samtidig gjør det umulig for noen å komme inn.


Bor du smått , kan du leve smart og godt. Det er ingen grunn til å begrense seg selv om plassen er liten – her er våre beste interiørtips til deg som er trangbodd!

Bruk faktum, kjøkken er nødvendig del av bygg. Du trenger ikke å bo smått for å trenge smarte løsninger – og møbler – når du har barn. Med massevis av leker er det godt å kunne gjemme unna det meste i dype skuffer og skap. I de åpne hyllene kan du vise frem finstasen!


En seng med oppbevaring er rett og slett genialt på et barnerom. Sådan laver du en smart seng med plads til alt. Plywood bed with storage in a cozy rooftop room. Stuen er til kos og samvær.

Hold orden med små , smarte oppbevaringsløsninger og utnytt hvert hjørne! Skreddersydde løsninger som flyter i ett med rommet er selvsagt det peneste. Og sanselige materialer som tilføyer varme til et hvitt rom som disse treskapene som er hengt på veggen. Når alle materialer spiller på lag høyner det luksusfølelsen i rommet, og hva føles vel bedre enn å spe på med litt ekstra på soverommet ? Spør deg selv om hva du bruker i hverdagen.


Mange glemmer ofte at de trenger stikkontakter til både mobil og pc-lader, lys, nattlampe, en ekstra oljeovn, eller lignende. Dette er enkelt å skjule og finne smarte løsninger på, om du husker på det fra starten av. I tillegg bør du huske at alt i boligen skal ha en fast plass. Utforsk denne tavlen til groovynia på Pinterest: Små soverom.


Se flere ideer om Små soverom , Hjem og Soverom. Det skal fungere godt rent praktisk med alle leker og utstyr, klærne skal ha sin plass og samtidig skal det være et rom som er koselig og godt og sove i! Selv på små soverom er det enkelt å lage en smart løsning som får morgenrutinene til å flyte litt lettere. Smarte løsninger for barnerommet!


Libertad og Robers soverom i Madrid er lite , men smart innredet med gjennomtenkt åpen oppbevaring som gjør det enklere å holde orden og få inspirasjon til dagens antrekk. Vi bor i et folksomt strøk. Med begrepet ”compact living” kommer smarte løsninger , lekre detaljer og et garantert personlig resultat.


En sengegavl rammer effektivt inn sovesonen, et smart tips i rom med behov for å markere ulike bruksområder.

Selv om det er lite, synes Kristin det minste soverommet er det flotteste rommet. Bilderesultat for smarte løsninger små. Ved å oppbevare smart kan du spare mye plass, spesielt i små rom er god lagringsplass alfa og omega. Utnytt all plass så godt det lar seg gjøre og gjør små plasser større. Det finnes i dag mange smarte oppbevaringsløsninger, i forskjellige størrelser og til forskjellige priser.


En veldig smart løsning på et delt lite soverom. På Kreative Idéer finner du kreative og gode idéer, DIYs, smarte tips og oppskrifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg