onsdag 3. juni 2015

Brunt teppe

Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg. Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Markedets største utvalg av håndlagde tepper.


Opptil rabatt - Gjør et kupp! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Av alle naturfargene er brun en av dem som kommer i flest nyanser. Brun byr på spennende fargetoner som blon lys og mørk, brun marmor, fløyel og tegelstein.


I denne kategorien finner du alle de brune teppene samlet på ett sted. Blant de mest populære teppene finner man Tuva i 1 bomull, London Square (et maskinprodusert teppe i meget god kvalitet) og det myke ullteppet Wellington. Laget i India i organiserte vevsentre med trygge arbeidsforhold og rettferdig lønn.


Lave fraktkostnader - Velkommen for en hyggelig handel av store brune.

Ideelt til stua eller under spisebordet, siden det flatvevde teppet gjør det enkelt å trekke ut stoler og støvsuge. Vi elsker tepper, både ute og inne! Teppet er maskinvevd.


Handle trygt på jotex. Uansett om du vil at teppet ditt skal stikke seg ut og være det fineste i rommet, eller være nøytralt og smelte inn i rommets innredning for å gi varme og harmoni – i vårt sortiment finner du det perfekte teppet til hjemmet ditt. Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også herlig å gå på, og har en lyddempende effekt. Rusta har et bredt sortiment av tepper i forskjell.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Hos Ruugs lager vi gulvteppet ditt etter dine mål.


Her finner du et utvalg av tepper på tilbud med opptil rabatt. Kjøp tepper med valgfrie mål. Et ensfarget teppe roer ned inntrykket i et rom, og kommer aldri til å gå av moten. Velg mellom populære nøytrale hvite, grå og beige tepper, eller gå for en tone med litt mer karakter – som et rosa, blått eller brunt teppe.


Våre ensfargede tepper er håndlagde, noe som gjør hvert teppe unikt. Interiør og klesbutikk på Stabekk med over års lidenskap til unikt interiør, klær, smykker og tilbehør. Vi fører merker som House Doctor, Frama, Tine K home.

Man må vel kunen si at dette stort sett går greit på fliser. Foreldrene mine har hatt matte på badet (gulv med belegg) i år nå, har kommet antydning til brune flekker. Det er lite som er bedre enn å legge seg ned i sofaen eller godstolen og krype inn under et mykt pledd. Når man er pakket inn i pledd blir alt litt koseligere. Hvor skal teppet ligge?


Velg et teppe som har de egenskapene som kreves til den bruk og slitasje teppet vil bli utsatt for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg