mandag 1. juni 2015

Maling av takstein

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


Scanox Å gjøre et slitt og mosebegrodd tak rent og pent, er lettere enn du tror.

Med maling for takstein blir taket godt som nytt, til en brøkdel av prisen for ny stein. Og jobben kan du faktisk gjøre selv! TECRoof Gummiasfalt for reparasjon av tak kg. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!


Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor folk ikke kjøper glasert takstein , den er like fin i minst år og muligens også 1år. Vi sprøytemaler med oppvarmet maling. Når malingen er oppvarmet, kan vi male uten å søle, selv når det blåser litt, sier Enger. Mose gjør også takstein mer mottakelig for gjennomtrengning av fukt.


Foto: Ronny Enger Vis mer.

Men takfornying er langt mer enn å male. Den har høy vannavvisende effekt og god værbestandighet. Inneholder filmkonserverende middel mot vekst av svertesopp, grønske og alger. Benyttes på de fleste typer takstein som betong, tegl, sementstein og eternitt. Fremgangsmåten er følgende: 1) Grundig rengjøring med høytrykksvasker 1bar og turbodyse 2) Oppmaling av kanter og ender på takstein 3) Påføring av første strøk med pensel og rull 4) Påføring av andre strøk med pensel og rull.


Første strøk er Intergard 7Epoxy maling fortynnet med GTA 220. JonOlavS ,brukte ikke kjemikalier ,kun høytrykk. Brukte ikke grunning, men første strøket med olje var kraftig fortynnet med white sprite.


Brukte en rulle for å påføre ,og en kost for å jevne det ut. Hadde malingen i en bøtte av den firkantede sorten. Det er en møkkajobb å male tak, helt av i ryggen etter endt dag. Vedlikehold og maling av takstein fra IKTAS. Det er avgjørende for boligen at taket er tett.


Men behøver det være stygt? Hvor mange hus finnes det ikke som er nymalte og velstelte mens taket står der skittent og mosegrodd? Mange er nok klar over det men kvier seg for å gjøre noe med det fordi det er dyrt å skifte tak. Billigere å fornye enn å skifte takstein Vi har opp til års garanti og du kan øke taksteinenes levetid med år eller mer.


Prosessen bak takfornying på 1-2-3.

Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Vi kan også levere maling til takstein , men det kreves en god del arbeid for å få et godt resultat.


Heften til underlaget vil likevel ikke bli så god som på nye takstein fordi første strøk på ny betongtakstein påføres mens steinen er helt fersk. Før det har gått så langt, og du må skifte taksteinen, finnes det maling som impregnerer og beskytter. Med en god vask i forkant, og påfølgende overflatebehandling av taksteinen, kan du forlenge levetiden på taket med mange år og spare hundretusenvis av kroner. Takmalingen er ekstra holdbar, og hefter godt.


BRUKSOMRÅDE: Blank eller silkematt maling som kan brukes til maling av bølgeblikktak og takstein. BRUKSMÅTE: Underlaget må være rent og tørt. Gammel blank maling mattes med sandpapir.


Som eventuell grunning brukes art. MPS Primer til tre og stål. I tillegg er det betraktelig mindre og lettere arbeid. Du slipper å fjerne all gammel takstein og underlag, leie container, frakt, samt bære alle ny takstein opp på taket. Alt i alt er det langt enklere å male gammel takstein , og så får du nye års levetid for.


Hos MAXBO finner du robust takstein. Velg mellom mange forskjellige varianter. Kjøp på nett eller i butikk. Betongstein har en uslåelig kombinasjon av lang holdbarhet og lav pris. Et vakkert hus består av mange detaljer.


Høytrykksvask av hele taket. Alt av mose, alger og skitt fjernes. Takrenner og nedløp rengjøres også. Tilstøtende områder som takvinduer, markiser, planter, antenner etc. To strøk kvalitetsmaling påføres, farge og glans etter ditt ønske.


Takstein kontrolleres for synlige sprekker og brudd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg