onsdag 24. juni 2015

Lag ditt eget bilskilt

Norges største utvalg av plastskilt, aluminiumskilt og mye mer. Designe veldig enkelt egne skilt etter eget ønske, rett på nettsiden og til lave priser. Du beholder de ordinære bilskiltene selv om du får personlig bilskilt.


Personlig- og ordinært bilskilt kan ikke brukes samtidig. Skal du kjøre i andre land enn Norge, Sverige og Danmark anbefaler vi deg å skifte til ordinære bilskilt.

LAG DITT EGET BILSKILT. SLIK VIL DET SE UT :). Nysgjerring på hvordan ditt nye bilskilt kan se ut? Prøv vår særdeles uhøytidelige bilskilt -simulator.


Lag ditt eget bilskilt ! En flott gave til å dekorere veggen din, til lastebilhytte eller bare for moro skyld! I vår brukervennlige bilderedigerer kan du velge forskjellige originale tallerkendesigner for forskjellige land.

Hvert design kan tilpasses med ditt eget navn, bilde eller tekst. Vi lager og leverer refleksskilt for barnevogner, sykler etc. Dermed kan det bli åpning for bilskilt med tekster som for eksempel 2RETANG for Mods-fans, fastslår Stavanger-avisa. Det ligger likevel an til noen begrensninger slik som i Sverige der uegnede eller støtende skilt avvises.


KrF har fremmet et forslag i Stortinget om innføring av en ordning for personlige bilskilt. Her kan du lage trafikkskilt med din egen tekst. Du kan sikkert finne på noe morsomt å bruke det til?


Velkommen til Lator skiltfabrikk! Vår nettbutikk er alltid åpen! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alt om norske kjøretøy samlet på ett sted. Hva vil du velge til bilskiltet ditt ? Velg et design som passer ditt land og opprett en original bilskilt ! Slik kan du erte naboen med bilskiltet ditt.


Klikk på ønsket type skilt og velg en av skiltmalene (eller lag ditt skilt helt fra scratch).

Vi har også metallskilt med egen tekst. Gjennom en betalingsordning kan en slik frivillig ordning generere inntekter til arbeidet for trafikksikkerhet, samtidig som forbrukere vil få innfridd sitt ønske om egne personlige bilskilt , skriver forslagsstillerne. To bokstaver og fem tall. Slik er alle bilskilt i Norge i dag.


Fra torsdag blir det annerledes. Da kan alle som har bil søke om egne bilskilt. Kanskje du vil ha navnet ditt på bilen? Eller et ord som forteller noe om deg?


De som vil kan søke etter klokken elleve torsdag. Utform dine skilter online på vår hjemmeside, lave priser og rask levering av skilter. Vi produserer også skilt på bestilling etter deres eget design. Vil du vil ha fødselsdatoen eller flagg på barnevognskiltet er det lett å få til.


Ved opplasting av eget design , blir bildet noe mer kornete, da det trykkes på refleks. I vedtaket som er skrevet i statsbudsjettet heter det at overskuddet av personlige bilskilt skal øremerkes trafikksikkerhetstiltak. Velg en av våre profesjonelt designede logomaler, eller lag ditt eget design fra bunnen av. Tilpass logoen med din merkevares farger og firmanavnet ditt.


Dra og slipp for å legge til og tilpasse ikoner og illustrasjoner: Canvas maler er tilpasningsvennlige. Last opp dine egne bilder for å få et spesielt preg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg