mandag 8. juni 2015

Mintgrønt kjøkken

Mintgrønt kjøkken

Sjekk ut Mintgrønt Kjøkken. Den landlige stilen understrekes ved bruk av veggplater som gir trepanel-utrykket. Gjerne i lyse valører som hvitt eller mintgrønt , men også andre pastellfarger. Fargen Soft Menthol finnes i Huntonit Basic Wall-serien og passer perfekt på et landlig kjøkken.


En elegant rødfarge med brente undertoner. Fungerer veldig godt på store flater, – noe man ikke kan si om alle rødtoner. Et hvitt kjøkken – to stiler i nydelige farger Botanisk touch med grønne toner – eller kanskje en lett og feminin stil? Det var et par negative ting med et så fancy kjøkken. Kjøkken i fransk landstil Kjøp vakkert interiør og utstyr til kjøkkenet i den romantiske franske landstilen og vintagestilen som gjør at hjemmet ser enda flottere ut - hele året.


Her kan du fx finde lekre produkter fra Nordal, Ib Laursen, Lisbeth Dahl og Chic Antique. Nordal er vår store franske merkevareleverandør som er kjent for fine møbler og brukskunst i vidunderlig fransk landstil og vintagestil. Her finner du romantiske og stemningsfulle produkter som virkelig kan skape atmosfære og hygge i ethvert kjøkken. Det finnes like mange grunner til å innrede med grønne tapeter som det finnes personer med sans for interiør. Det viktigste er naturligvis at du finner et grønt tapet som passer til din stil.


Stilrent kjøkken Kjøkkenet er det eneste rommet i Jannicke og Kim-Arnes hjem som er holdt i hvitt, grått og svart. Ulike nyanser av rødt og mintgrønt passer fint sammen og er perfekt i et landlig hjem, og det er litt mer spennende enn kun hvitt. Lysslynge med lamper, ca 4kr, Granit.


HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Når du blander sterke og svake nyanser fra samme fargefamilie unngår du at for eksempel en lyserosa farge blir for barnslig, samtidig som en knallrosa farge ikke tar over fullstendig. En annen kombinasjon som er fin er å ha noe i lyst mintgrønt sammen med noe i smaragdgrønt. Her er grunnfargene grønt og rosa, med tillegg av lilla og korall.


Personlig syns jeg det er fint når man bryter med det øvrige interiøret. For eksempel kan et veldig moderne og stilrent kjøkken ha godt av å bli tilført et fargeglad kjøleskap, så hvorfor ikke sette inn et mintgrønt kjøleskap i et kjøkken som ellers består av rustfritt stål med en industriell feel? Har lyst å pusse opp kjøkkenet mitt.


Men er egentlig fornøyd med skapene og alt, bare ikke fargen. Så tenkte derfor å male dem istedet for å bytte ut. Derfor får du uanede muligheder med Rotpunkt køkkener. Venterommet, mange arbeidstimer før det ble kjøkken. Kjøkkenet er stort og luftig, helt etter huseiernes ønske, med god plass til mange gjester og sosial matlaging.


Mintgrønt kjøkken

Mintgrønt matchet med rosa er en kombinasjon vi så flere tendenser av i fjor, men som spås å ta over i flere hjem i år. Møbler, vegger, pyntegjenstander, tekstiler og keramikk – alt i svart. Gangetabellen krever pugging, ikke talent. Ta testen og la din sønn få gleden av å knuse deg, og så pugger du gangetabellen etterpå.


Hvert år lanserer fargehandelskjedene årets farge. I fjor var det oransje, og tidligere år har det vært blågrønt, grønt og lilla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg