torsdag 11. juni 2015

Rammer på mål

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Alle våre rammer holder høy kvalitet. Så uansett hvilke preferanser og ønsker du har for din bilderamme har vi antakeligvis akkurat det du leter etter.


Se igjennom vår utvalg av rammeverk i høy kvalitet som kan bestilles på mål og finn ut hva som passer aller best til deg, bildet ditt og til rommet. I Elite Foto-butikkene finner du et stort utvalg rammer i ulike farger og størrelser. Dessuten lager vi spesieltilpassede rammer etter dine mål.

På den måten gjør vi det mulig for alle våre kunder å finne noe som faller i smak. Kjekt å vite om våre rammer. Takket være vårt brede sortiment har vi muligheten til å tilby våre kunder et stort antall rammer i meget stor variasjon.


Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen.


Billedrammer efter mål - Specialtilskæring af billedrammer.

Der kan være mange grunde til at få fremstillet en billedramme efter mål. Du er måske kunstner og ønsker ikke at blive begrænset af de standardmål der findes tilgængelige, men derimod vælge form, farve og størrels så rammen passer præcist til og bliver en del af kunstværket. Mål og rammer Målsettingene våre springer ut fra mandat og forskrift. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer.


Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Kjøp billige rammer på Desenio. På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser, stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet.


Vi har blant annet små rammer , store rammer , A3- rammer og A4- rammer. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål , vedlikehold og farge. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene.


Håndlavede rammer efter mål.

Det mål du angiver, skal være ”glasmålet” – altså motivets størrelse som højde og bredde i cm. Din ramme vil således ende med at blive lidt større end dine angivne mål. Hele kolleksjon kan leveres som list, shop service og ferdigramme raskt og enkelt. Alle rammer er delt inn etter farge, slik at det skal være enkelt for deg å finne ønsket utvalg. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl.


Rammer i spesialmål. Vi har mange flere produkter og idèer enn du kan drømme om. Et siste mål , som er et resultat av forholdet mellom de to målene er passepartoutets tykkelse og er gjerne 5cm bred for mellomstore formater, og opp til 10cm for større bilder, her er det ofte viktigere at dette området er litt i overkant enn i underkant (heller bredere enn smalere) ettersom et for tynt passepartout kan komme til å se ut. Denne modellen er en helhetsløsning som egner seg for større entreer.


Roxtec S-rammen er en metallramme for sveising i nøyaktige åpninger. Overordna mål for kompetanseutvikling For å kunne nå måla for tenesteproduksjonen og tilby brukarane den beste tannbehandlinga, skal kompetanseutvikling stå sentralt i tannhelsetenesta i fylkeskommunen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg