onsdag 3. juni 2015

Barnerom inspirasjon gutt

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur!


Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.

Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Da har vi samlet lekre bilder av forskjellige barnerom – både for jenter og gutter. Vi har også samlet sammen noen lekre kollajer med tips til fint interiør i alt fra duse rosafarger til lyseblå, grå, beige og hvit til ditt barnerom eller babyrom.


Hvilken er din favoritt? Hvitt barnerom med lyseblå detaljer. Inspirasjon til barnerommet I barneromsgalleriet kan du se kombinasjoner av møbler, leker, oppbevaring og mye mer.


Det skal gjerne vokse med barnet og skape den gode rammen – år etter år. Her får du våre beste tips til fine, trygge og lune barnerom ! Bruk en helsevennlig maling.

Vi er alle opptatt av å skape en trygg atmosfære for våre dyrebare små. Et barnerom med morsomt interiør vil gi inspirasjon og glede. Se inspirerende bilder av barnerom og finn de rette produktene. Når vi innreder et barnerom vil vi gjerne være fantasifulle, men også ta hensyn til funksjonalitet. Om det er jente eller gutt som skal bo der, har også betydning for valgene vi tar.


Norske interiørblogger inviterte rett etter nyttår alle leserne til å sende inn sine bidrag, og nå har de kåret vinnerne. Lampen i canvas passer ogs godt inn p et. Et rom som en liten gutt kan vokse i uten at alt m gjres om.


La kreativiteten få utløp i form av sjablonger og mønster som males rett på veggen. Dette er en enkel måte å skape et unikt barnerom på. Et flott rom til en liten gutt. Kommoden er en rimelig kommode fra Ikea, (kun 1kr) som har fått nytt utseende med litt maling.


Ikke til å kjenne igjen…! Er det på tide å oppgradere barnerommet? I denne artikkelen gir vi deg tips til hvordan du enkelt kan gi barnerommet nytt liv uten at det koster alt for mye. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Er du på jakt etter inspirasjon til innredningen av soverommet, finner du det her.


Morsomt til barnerommet. Men jeg vet ikke om jeg skal lage et fotball rom til han.

Her har jeg iallefall samlet en del inspirasjon. Kanskje det kan bringe deg en ide, du som også skal innrede et gutterom. De trenger farger for å være kreative. Hvorfor har ikke alle legoklossene samme farge? Vår tapetkolleksjon til barn, Little Worl gir god mulighet til å mikse tapeter og farger og på den måten skape et fantasifullt rom til barn.


Oppussing av ungdomrsrom - ifi. Barnerom kan ha farger. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Finn inspirasjon , interiør og fargeideer i vårt nyhetsbrev Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på deres vegne.


Hoppekids, Bopita og mange fler. Oppussing av barnerom - ifi. Få inspirasjon og gode og kreative tips til fargevalg og overflater når rommet skal pusses opp. La barnet ditt føle seg som et eventyr! Opprettelsen av enestående B arnerom innredning - både praktisk og stilig - er vårt overordnede mål.


Det kan være vanskelig å tilfredsstille både små og stores krav når det kommer til valg av farger og dekor på barnerommet. Med noen enkle triks ble det plass til både oppbevaring, skrivebord og seng på gutterommet på fem kvadratmeter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg