mandag 8. juni 2015

Dusjdør på mål

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn de beste prisene på nettet. Til gjengjeld vil det gi bedre plass innvendig.


Har du en nisje eller en glassvegg er nisje- eller en fast dør et godt valg.

Du kan å velge og kombinere en fast dusjvegg med en enkelt dusjdør. I vårt sortiment har vi både enkeltdører og mer avanserte løsninger for deg som vil en vakker og funksjonell dusjdør. Ettersom få dusjnisjer har nøyaktig samme mål tilbyr vi kostnadsfri måltilpasning. Pyxis dusjdør rett Det er moderne og stilrene dusjhjørner med inn- og utsvingbare dører som gir ekstra plass i rommet, og kommer i både rette, buede og som svingfoldedør i ulike størrelser.


Det flotte med dusjdørene er den skrueløse innfestingen (EasyFix) av døren. Oppgi mål (oppgis i hele mm) Mål dusjdør. Dusjvegger kan vi levere i mange ulike størrelser og utførelser.

Det er naturligvis smak og behag hva man foretrekker, og hva som passer best til din stil. Løsningen kan speilvendes. Mål må oppgis i hele mm til ytterkant veggprofil. I utgangspunktet passer de sammen. Det du skal være obs på er at dusjdøren har noe mindre mål på glasset, så for å få lik høyde på toppen, må du heve døren litt.


På grunn av at dusjdøren da har noe mindre mål , oppstår det en glippe under på døren. Samtidig vil profilene bli noe forskjell i høyde. Alltid gode priser på Dusj fra Bygghjemme. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Her finner du flere dusjdører. Kjøp i dag med gunstige tilbud! De kraftige aluminiumsprofilene er lagt på utsiden av glasset for å gi det riktige uttrykket.


Innsiden er glasset er helt slett for enkel rengjøring. Døren kan stå åpen i posisjon inn mot veggen og kan kun åpnes utover. Døren er meter høy og kan kombineres med dusjdør eller New York dusjvegg i samme utførelse.


Leddet dusjdør som folder sammen for god utnyttelse av plassen på badet.

Hos VVS Komplett finner du alle de mest kjente merkevarene. Glass på badet er funksjonelt, enkelt å vedlikeholde, slipper inn godt med lys, gir god romfølelse ved små bad og kan spesialtilpasses og skreddersys etter mål. Vi har gratis frakt og rask levering! Om du ønsker en dusjdør til ditt dusjhørne eller et nyoppusset bad kan Glassfagkjedens medlemmer hjelpe deg med skreddersydde løsninger.


To klippbare lister som er beregnet på tetning av både rette og runde dusjvegger med 4–mm tykt glass. Ferdig montert av fagfolk. Konkurransedyktig pris.


Vi tegner og produserer bad- og dusjløsninger etter mål slik at de passer ditt baderom og dine ønsker og behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg