torsdag 4. juni 2015

Jonathan adler duftlys

Jonathan adler duftlys

Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Tusenvis av fornøyde kunder.


Jonathan adler duftlys

Gratis frakt og levering innen dager! Finn laveste nettpris her. Duftlyset har en spennende duft av rosa pepper og sage balsam. Lyset er en soya- og parafinblanding som gir en renere forbrenning og sterkere duft.


Jonathan Adler er en anerkjent og ikonisk amerikansk designer og keramiker. Når lyset er brent opp, kan krukken brukes som en vase, blomsterkrukke eller skål. Hver vase, lysestake og andre elementer er laget i kvalitetshåndverk, og alt amerikaneren lager oser av luksus, humor og eleganse.


Det eksentriske formspråket er både glamourøst og humoristisk. Resultatet viser ekstraordinære hverdagsartikler som vasene Dora Maar og Gala. Trygg levering på døren med Bring. Se hele utvalget og kjøp enkelt i nettbutikken.


Stikkordene morderne amerikansk glamour beskriver produktene godt, perfekt til den som ikke er redd for å skille seg ut! Dufter av f riske noter av rosa pepper og salvie balsam. Og etter at lyset er brent opp? Da har du en lekker designskål til pynt eller til å servere i. Jonathan er en kjent designer og har fantasiske møbler, tekstiler, tepper og lamper i sin kolleksjon. Hans mål er å bringe glede til ditt hjem.


Jonathan adler duftlys

Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Kjempe Utvalg - God Kvalitet. Shop enkelt online her! Nylig hadde han også designersamarbeid med HM Home, som ble raskt utsolgt. Med disse hygglige sebraene på bordet er det umulig å ikke bli i godt humør!


Overraske noen med en den perfekte gaven, sebra settet leveres i en fin gave eske. Animalia salt- og pepper set må vaskes for hånd. Duftlys er jo ikke noe nytt, og det finnes en rekke ulike varianter på markedet. Jonathan og hans team designer og formgir hver eneste prototype, deretter produseres den for hånd i Peru. Det Adler har å tilføre duftlyssegmentet er kanskje først og fremst lekker innpakning som gjør det morsomt å kjøpe - og å gi bort.


Jonathan adler duftlys

Vi elsker Jonathans stilfilosofi: han prøver alltid å skape luksuriøst og praktisk interiør med seriøs design som samtidig er uhøytidelig. Ny eller brukt: Ny: Torget Til salgs Møbler og interiør Dekorasjon og pyntegjenstander Andre pyntgjenstander. Dette duftlyset dufter helt himmelsk. Hvit klar voks i en hvit porselen lyholder som lyser når vekene er tent. Duften: Nysnittede blomster, frisk og ren.


Keramikk er hovedproduktet, men det finnes nå også møbler, tekstiler og mye mer til å fylle ditt hjem. Han har et stort engasjement for upåklagelig håndverk, og luksus gjenspeiles i alt han gjør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg