mandag 22. juni 2015

Blå maling

Noe mindre rød i uttrykket enn Gustaviansk Blå , beskrevet over. Pilasterblå gir et klassisk blått uttrykk på vegg, og er lekker til både grå og dempede beige farger. Dette er en lysere variant av Gustaviansk Blå.


Produkttype: Textures. En gråaktig blå tone.

Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her. Elegant, dyp og rolig.


Det er noe royalt og eksklusivt over denne fargen, noe som gjør at man lett fascineres. Sett den inntil de varme grå, beige. Blått gjør seg også finfint på en kontrastvegg.


En tidløs og elegant farge som beveger seg mot grålig blå.

Den lune nyansen gir tv-stuen den rette stemningen, sier stylisten. Vår vakreste maling noensinne er nå enda mattere og enda vakrere, forteller Lisbeth Larsen. Den supermatte overflaten gjør at fargen ikke blir så overveldende og prangende, særlig om du skal male et helt rom, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Ja, det finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Se mer og kontakt oss her! Fascinasjonen for blått har mange teorier, den blå himmelen, det blå havet som vi alltid har omgitt oss med.


Dens beroligende effekt appellerer til oss mennesker, forteller hun. Blå er fargen til himmelen og havet, og assosieres med indre ro og klarhet. Fargen er knyttet opp mot fred og kan ha en beroligende effekt.

Blått er derfor en populær farge på soverom. Blått ansees også som en lite truende farge og er trygt og tradisjonelt fargevalg. For eksempel absorberer grønn maling rødt og blått lys, det grønne lyset reflekteres tilbake og treffer øyet ditt. Gul maling absorberer blått lys, og blå maling absorberer rødt og deler av det grønne lyset. Da gjenstår det bare grønt lys igjen, og derfor kan du blande gul og blå for å få grønn.


I en datamaskin er det annerledes. Arkivfoto - Image Source. Fotosearch arkivfotografi og arkivfilmlengde hjelper deg å finne det perfekte fotografiet, raskt! Min anbefaling er derfor å spørre i butikken, eller lese denne saken. For MAXBO sine mange ulike malinger, se denne siden.


Dekningspapp og plast – Det er ikke til å stikke under en stol at maling kan føre med seg litt gris. Men gul er en vanskelig farge å ha på veggen for mange. I stedet for å velge standard hvite vegger, kan du godt gå for en kjølig kontrastfarge på veggene, som for eksempel blå - eller grønntoner. Da vil gulfargen i eikegulvet være med på å fremheve kontrastfargen, forklarer Aarli-Grøndalen.


Ost er ost – og maling er maling ? Nei vet dere, maling er faktisk ikke bare maling. Det er store forskjeller i både utseende, påføring og robusthet, og vi anbefaler deg å tenke på hvilke av disse egenskapene som er viktigst for deg før du velger riktig maling. Mal soverommet, og velg en matt maling på veggene.


En fløyelsmatt overflate gir rommet en rolig og avslappende følelse, og gir fargen dybde. Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg