tirsdag 30. juni 2015

Alloc veggplater baderom

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre baderomsløsninger her. Fast pris - ingen overraskelser.


De kan også monteres i andre rom du ønsker å dekorere. MegaFlis fører en rekke forskjellige baderomspanel fra den kjente merkevaren Berry Alloc. Med baderomspanel, eller baderomsplater, kan du enkelt pusse opp badet selv. Vi har baderomsplater og baderomspanel, samt kjøkkenpanel og tak- og veggplater i MDF.


De er enkle å montere, lette å rengjøre, og et rimelig alternativ. Baderomspanel er et godt alternativ til flis. Berry Alloc sine baderomsplater er kjent for sin gode kvalitet, og har høy slitasjestyrke samt at de har livstidsgaranti ved privat bruk.


Gi kjøkkenet eller badet et nytt utseende med våre laminatveggpaneler. De er holdbare, raske og enkle å montere og leveres med livstidsgaranti. Variantene du finner hos oss er alle våtromsgodkjente og vanntette. Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet.


Hos MAXBO finner du baderomspanel som gjør det enkelt å renovere badet ditt selv. Våre veggpanel er enklere å installere, kostnadseffektiv og lette å holde rene. Kjøp på nett eller i butikk. Start monteringen slik at det siste panelet tilpasses sentrisk over døren.


Det får du til ved å tilpasse de to hjørnepanelene på dørveggen. Oppussing av bad er noe av det dyreste man kan gjøre i boligen, men baderomspaneler er både billigere og krever mindre arbeidstimer enn flislegging. God kvalitet til lave priser. Stort utvalg av baderomspanel.


Spør våre ansatte hvis du trenger tips til baderommet. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. Veggplater til kjøkkenet. Vårt baderomspanel er utviklet spesielt for bad og produseres av BerryAlloc i Lyngdal, Norge.


Dette produkter er på klubbtilbud. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk.


Eller velg selv butikk fra listen. This feature is not available right now. Please try again later. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge.


Alloc veggplater baderom

Denne fungerer i dag som skjult hjørnelist til både utvendige og innvendige hjørner og er godkjent av SINTEF for bruk i baderom. Det er søkt patent på løsningen og BerryAlloc er i dag alene om levere skjulte hjørnelister til baderomsplater, sier Hindersland i pressemeldingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg