mandag 8. juni 2015

Plisségardiner up & down

Plisségardiner up & down

Plisségardiner Falder Elegant Ind i Tidens Trend Med Bløde Linjer. Ett skjema - flere tilbud fra lev. Her finner du vårt utvalg av flygende plisségardiner.


Plisségardiner up & down

Fordelen ved denne plisségardinen er, at den kan innstilles i presis den posisjon som ønskes. Bemerk: Vi tilbyr flygende plissegardiner opp til 1cm. Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned.


Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken. Plissegardiner up and down har egne tekstilgrupper for glassnær montering. De kan tilpasses alle vindusfasonger, og da stoffet går helt ut i sidene i vinduet skjermer de spesielt godt mot sol og innsyn.


Plisségardiner up & down

Hos JYSK har vi et stort utvalg av vanlige og up and down plissegardiner. Der findes flere forskellige typer plisségardiner , blandt andet. Disse gardiner kan betjenes både oppe- og nedefra og de kan placeres, lige hvor det giver bedst mening i vinduesrammen.


De passer både de minste vinduene og de mer omfattende vindusseksjoner, alt fra runde vinduer til vinduer med ulike vinkler samt takvinduer. Du finner hardwaren i seks forskjellige farger. Du kan også velge å henge plisségardinen utenpå eller inni vinduskarmen. Det avhenger litt av type vindu og hvor stor vinduskarmen er. Kid har plisségardiner uten snortrekk og med snortrekk.


Plisségardiner up & down

Se monteringsfilm - hvordan monterer oppned plisségardiner. Se også oppmålings- og monteringsveiledningenfor flygende plissegardiner nederst på siden. Vil du direkte til produkterne? Så skal du scrolle ned efter afsnittet om betjeningsløsninger. Vakre rammer til et godt inneklima.


Unikt uttrykk som passer enhver stil. Kontrollér lyset med klassisk design. Stil, privatliv og mer. Solavskjerming til meget lave priser.


Vi kan gjøre det ved at vi tar direkte fra fabrikk og har ingen mellomledd som fordyrer salget. Med den kan du placere gardinet frit i vinduet. Det betyder, at du selv kan vælge, om gardinet skal dække hele vinduet, det øverste, det nederste eller kun midten af vinduet. Det giver en yderst fleksibel lysregulering.


Med plisségardiner har du mange muligheter for å skape en skreddersydd og unik løsning for ditt hjem. Et af kendetegnene for plisségardiner er, at de er nemme at tilpasse til specifikke mål, og så er de hurtige at montere. Den kan justeres og stoppes hvor som helst. Die Montage erfolgt ganz schnell und einfach - ohne Bohren mit Klemmträgern oben und unten im Fensterrahmen (= verspannt).


Ta en titt i Norges største utvalg av flotte og praktiske plissegardiner! Få den helt rette plissegardinen til rimelige priser, med lynrask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg