mandag 15. juni 2015

Velux balkong vindu

Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Fakturabetaling eller handlekonto? Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Du tilfører luft, lys og flott utsikt til loftet ditt, og har muligheten til å velge mellom vanlig takvindu og balkong. Men de krever et visst vedlikehold. Hvis du har behov for hjelp til service på dine vinduer , så kan du kontakte en av våre dyktige servicepartnere. En forhåndsmontert regnsensor lukker takvinduet automatisk hvis det begynner å regne.


Denne type produkt er et enkelt tak som kan slå ut i en balkong etter noen få sekunder. Det innovative systemet legger ikke til bare plass inne, men også lys og en vakker utsikt. Vi selger takvinduer av høy kvalitet. Les mer om GEL takterrasse.


Vårt brede utvalg av vinduer for flate tak, omfatter både klassisk kuppel og to nye moderne topper, en med plant glass og en med buet glass. Vedlikeholdsfrie vinduer med termomodifisert trekjerne og vanntett polyuretanbelegg. Herdet glass utvendig og laminert på innsiden. Disse vinduene kommer med regnsensor og veggbryter. Har du behov for solskjerming til takvinduene har Maxbo et stort utvalg av persienner og rullskodder til disse vinduene.


Velux midthengslet takvindu Skap sikkerhet. Barna dine vil være sikrere med takvinduer som åpnes med et håndtak de ikke rekker opp til. Voksne kan enkelt betjene.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Disse takvinduene er den ideelle løsningen for de som ønsker en balkong , men det er ikke nok plass til dato. Her du kan finne priseksempler på de mest populære Velux takvinduene. For alle andre ønskede størrelser og typer av Velux takvinduer, fyll ut all informasjon og send forespørsel til oss.


Overelementet er topphengslet og kan åpnes opp til gr. Forøvrig samme egenskaper som GPL. Underelementet er bunnhengslet, gelenderet kommer automatisk på plass når vinduet skyves i posisjon. Vi kan levere det aller meste etter kundens ønsker og behov.


Vi påtar oss både utskifting av vinduer i rehabiliteringsprosjekter og ny montering i nybygg. Og for å gjøre rengjøringen enkel, kan vinduet svinges rundt i karmen, så du kan pusse rutens ytterside innenfra. Topphengslede takvinduer leveres i hvit polyuretan, klarlakkert eller hvitmalt heltre. Trappeganger, kjøkken, ba soverom, hjemmekontor – fantasien er din eneste begrensning!


Monteringstiden er nå halvert. Skal bygge nytt hus og har fått priser av Nordbohus for 118xvelux takvindu, de skal ha kr. Vet jo at det noen timers jobb å montere det men alikevel?


VELUX gardiner og rulleskodder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg