tirsdag 23. juni 2015

Restaurant innredning

Gode ideer fortjener godt håndverk. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Fra vår egen fabrikk i Hegglandsdalen i Os, produserer vi alt fra spesialdesignede totalløsninger til enklere restaurantinnredninger.


Sammen med kunden skreddersyr vi konsepter som tar hensyn til lokasjon og ikke minst hvilken kundegruppe restauranten retter seg mot.

Total-leverandør av innredning. Gastropub, bryggeri og restaurant som er kåret til beste gastropub en rekke ganger. Se reiseanmeldelser, objektive bilder og gode tilbud på Sandvig, Danmark på TripAdvisor. Cenco leverer løsninger til butikker, restauranter , hotell og kaféer.


Vi vil gjerne høre fra deg om du trenger en skreddersydd innredning eller ferdige moduler. Vi kan stå for gjennomføring av hele prosjekt. Fra planlegging, tegninger, bygging og montering.


HBH Innredning fremstår i dag som en fleksibel og innovativ produsent av kundetilpasset innredning , med sterkt fokus på deg som kunde og samarbeidspartner.

Intet prosjekt er for stort og ingen ønsker er for små. Mint Innredning renoverer og fornyer hoteller og restauranter i hele Skandinavia. Kafe -og Barinnredning. Norges ledende totalleverandør innen møbler til cafe, hotel og restaurant. Vi leverer parasoller, lounge møbler og cafestoler til hele Norge.


Interiørløsninger for hotell- og restaurant ­bransjen Sitting Scandinavia har et bredt utvalg av møbler til hotell- og restaurantbransjen. Dette inkluderer stoler, bor modulsofaer, utemøbler, barløsninger med mer. Møblene er uten tvil den viktigste bestanddelen av din innredning ! Hos VEGA finner du møbler til restauranten eller hotellet, som passer ulike stiler og konsept. Områder som kommer i kontakt med matvarer må rengjøres hyppig og skal derfor være glatte, tåle fuktighet og av materialer som ikke avgir helseskadelige stoffer. Benker og veggfast innredning skal være montert med hele, glatte overganger uten lommer eller sprekker som kan samle skitt og forurensing.


Hun ser muligheter og har bransjeinnsikt samtidig som vi får frem våre ønsker og ideer i et konstruktivt samarbeid. I løpet av de siste årene har vi blitt valgt til leverandør i en rekke større og mindre prosjekter. Vi jobber konsekvent for at du som kunde skal få tilfredsstilt dine behov innen det segmentet du jobber.


Storkjøkken og restaurant (324) Annet utstyr for storkjøkken. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har bred erfaring fra innredning av private båter og større skip over hele verden.


Vi hjelper deg med alt fra ideskisser til detaljerte planer og komplette.

Faginnredning utformer spesialinnredning for næringsbygg over hele Norge. Vi innreder hverdagen med varige løsninger i vestnorsk kvalitet. Har personer med førerhund adgang til restauranter og kafeer? Hvordan melder jeg fra om matforgiftning eller uhygieniske forhold på et spisested? Må alle som ønsker å starte restaurant registrere seg hos Mattilsynet?


Kan jeg bruke eget kjøkken for å lage mat som skal selges? Er det trygt å servere medium stekte hamburgere? Selve restauranten menyen består av retter fra hele India, men bak all den matgleden står det et punjabske kjøkken midt i Oslo. Oppdag alle restauranter , butikker, gallerier og tjenestetilbud i Barcode, på barcodeoslo.


Restauranten har også en terrasse med varme som er åpen hele året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg