mandag 15. juni 2015

Plantekatalog

Hageland er en landsdekkende fagkjede som består av over 1hagesentre med høy faglig kompetanse. Hos Hageland får du gode råd og gode medlemstilbud. Vi sender ikke ut trykt plantekatalog lengre, siden alle våre kunder i hovedsak benytter nettsiden. Her finner du all oppdatert informasjon og fargebilder av mye av vårt planteutvalg, samt bedre søkemuligheter for raskt å finne det du er på utkikk etter.


Mange nyheter og enda flere produkter er nå tilgjengelig for deg.

Tabellen nedenfor viser hele vårt utvalg av planter med full informasjon om hver plante. Klikk på en av kategoriene til venstre under Planteutvalg, eller sett. Det er et flott oppslagsverk, hvor vi presentere bilder og beskriver nesten 8planter. Frø- og plantekatalog Plantebistand Kurskalender Humle- og bieplanter Planter inndelt etter herdighetssone Plantepakker Hva er en skoghage?


Bilder fra en skoghage Nitrogenfiksering Jorddekkere Vindbrytere Trær Busker Stauder Systemplanter Andre planter Skadeinsekter og nytteinsekter Plantesykdommer Planteformering Beskjæring Ugressmiddel. Se vores prisliste og få inspiration til beplantning af skov, læhegn og hæk. Kvalitetsplanter fra egen planteskole.


Alle frø er ferske og riktig forhåndsbehandlet.

De er lagret i kalde og tørre omgivelser for å gjøre spireevnen optimal. De er ikke blitt behandlet med skadelige kjemikalier. Plant ikke roser hvor det har stått roser før uten å skifte ut den gamle jorden med ny, frisk jor gjerne blandet med Plantejord Pluss og Kugjødselkompost. I vårt hagesenter finner du et stort utvalg av planter, blomster, busker og trær. Alt det du trenger til hagen.


Vi legger vekt på kvalitet og service. Les mer om Zinfandelvinene her … Vinene lagres ofte på nye amerikanske eiketønner, og som Tom Stevenson skriver (i sin fantastiske bok Vin fra hele verden, Gyldendal Norsk Forlag) Det er den eneste druesorten som faktisk trenger den kokosnøttaromaen som finnes i amerikansk eik. ChamaecyparisAbies alba lawsoniana (ædelcypres) Hjedsbæk F. Mange arter og hybrider til stue, vinterhave og drivhus.


Alle fortrinlige stueplanter med dekorative blade og blomster. Grobstoks Planteskole - Selges av Denti Legus fra Tønsberg. Kjøp og selg gamle landhandel varer på auksjon og til fastpris på QXL. Gå på oplevelse i vores plantekatalog Login.


Plantekatalog fra Brynes Planteskoler - Selges av Denti Legus fra Tønsberg. Login til sortiment, plantelister og egne sider med modtagne tilbud og følgesedler på leverede varer Få adgang. Hageland Foss har stort utvalg av planter og alt du trenger til hagen.


De er også dyktige anleggsgartnere som hjelper deg med hage og uteplass.

Stort udvalg af grønne planter til indretning af kontormiljøer. Få gode tilbud på Plantetorvet. Klik ind og se hvad der er på tilbud netop nu. Danmarks største online havecenter.


Rynkeroser anbefales til hekk hos Oasen hagelands plantekatalog. I naturmangfoldloven vil et krav om aktsomhet følge med når forskriften trer i kraft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg