onsdag 10. juni 2015

Malte gulv

Gulv i alle fasonger og størrelser. Enkelt vedlikehold og antistatisk. Mange flotte farger som kan kombineres. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Elastisk, akrylbasert betongmaling.


Gulv som ofte bar preg av slitasje og tusenvis av trippende føtter til og fra.

Etter hvert forsvant disse gulvene for nye, moderne, enkle og vedlikeholdsfrie gulv. Gamle gulv ble ofte dekket av nye belegg av varierende kvalitet og funksjonalitet. Med malte gulv kan du oppnå et flott resultat som gir nytt liv til hjemmet. Hvis gulvet er svært slitt kan det også brukes som en midlertidig løsning før en mer omfattende runde med sliping og etterfølgende behandling.


Frisk opp det malte gulvet til jul 04. Begynner det malte gulvet å bli litt slitt? Hvorfor ikke gi det et løft med litt vedlikeholdsmaling før jul? Jordan – Vi danset på det malte gulvet.

Må gulvet slipes helt ned eller kan det reddes med et nytt strøk maling? Det som kan være tidkrevende er grunn- og forarbei og vedlikehol om du ønsker et plettfritt gulv. Det er ingen stor jobb å male tregulv. De fleste fargehandlere fører spesielt slitesterke malinger for gulv. De fleste er oljebaserte, og det lønner seg også å bruke en oljebasert grunning.


Du finner trinnvise guider enten du skal male nye tregulv, male allerede malte gulv eller male betonggulvet. I tillegg kan både parkett og laminatgulv males. Følg fremgangmåten for et godt og holdbart resultat.


Få vakre malte gulv på 1-2-3. Det ble så lekkert, malte gulv er så fantastisk fint. Du har det såå koselig der på husmannsplassen. Alle detaljene er en fryd for øyet.


Jeg koser meg sånn inne hos deg :-) Ønsker deg en fin sommertid i ditt lille paradis, klem Anita. Som mye annet, er forberedelser viktig når du skal male gulv. Sørg for at underlaget er rent. Skitt og flekker i underlaget påvirker vedheft og utseende.


Når du skal male gulv påfører du malingen i gulvbordenes lengderetning. Mal to til tre bord om gangen.

Husk å la malingen tørke ordentlig mellom hvert strøk. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av listverk og lister som passer din stil. Kjøp på nett eller i butikk.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Det finnes en rekke alternativer, og enten du liker mørke eller lyse gulv , så har vi en god løsning for deg. Vi bruker kun produkter fra Bona, noe som både gir deg vakre og slitesterke gulv samt tar vare på inneklimaet.


Så er vi ferdige og du kan flytte inn. Det gamle malte tregulvet er slipt og resultatet er slående! Skal vi tro ekspertene koster det hverken mye tid eller penger å male gulvet selv.


Dessuten er det få gulv som ikke kan males. Du kan først og fremst male tregulv, men også laminat, parkett og betong, sier Kristian Sørli, markedssjef i Fargerike. Nøyaktig hvordan du går frem er avhengig av gulvet du skal male. Gulvmaling egnet for alle gulv Diamond Floor gulvmaling er en ekstremt robust gulvmaling som gir en ekstra flekk- og ripebestandig overflate som gir suveren dekkevne og konsistensen gir god utflyt som igjen gir et jevnt og vakkert resultat for de fleste gulv.


Malingen er Svanemerket og derfor et egnet valg for deg som er opptatt av miljøet. Maleteknikker er igjen i vinden. På samme måte som vi ser mer og mer av mønstrede tregulv, benytter vi oss også oftere av intrikate og spennende gamle maleteknikker til gulv. Vi i Fargerike applauderer dette!


Maling kan brukes på alle slags tregulv, nye, nedslipte eller tidligere malte eller lakkete i gran eller furu. Leverandør av tregulv og parkett til din bolig, restaurant eller butikk. Malte gulv er flott, det har et snev av svunne tider. Vi selger heltre lamell, massiv heltre, klikkparkett og fiskebensgulv i eik, ask og.


Gamle gulv har sin sjarm ved at det er sprekker mellom bordene, men det er helt opp til den enkelte hvordan man vil ha det. Flekk de sparklede partiene med ekstra grunning før du legger tre-fire strøk sterk, oljebasert gulvmaling. Det finnes også spesiallakker som gir et beskyttende slitelag over gulvmalingen. Et lakkert gulv trenger først å lakkeres igjen etter 10–år. Les også: HVORDAN GJØRE UTEPLASSEN KLAR FOR VINTEREN.


Parkett består av sammenpresset tre som er lagt i flere lag. Velger du et gulv i tre får du, på grunn av treets iboende egenskaper, et gulv som føles naturlig lunt og varmt å gå på. Når du bygger og innreder med tre, får du en rekke helsefordeler med på kjøpet.


Tre er et fornybart og levende materiale som kan påvirke både det fysiske innemiljøet, og hvordan vi opplever det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg