torsdag 25. juni 2015

Ny duk til markise

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lave fraktkostnadene!


Over år med fornøyde kunder.

Prøver å finne priser på ny duk , men finner ikke mye på nett. Skal montere den selv, så trenger bare å få bestilt en duk i riktige mål. Ny markise med dukskift! Ved å skifte markisestoffet blir markisen som ny. Vi skifter duk på de fleste typer markisestativ.


Erfaringsmessig har markisestativet lenger holdbarhet enn selve duken og ved å skifte duk sparer du kostnader og får ny markise. Vi har Norges fleste og beste omtaler! Les våre omtaler her.

Igjen kan det være at det lar seg gjøre å montere ny duk selv om åpningen er mindre, men da må du regne med å måtte trekke hardt for å få inn den nye duken – spesielt ved hver skjøt (for hver 120cm). Mål høyde på gammel kappe. Her må du legge til 1-2cm for å få samme høyde ved ny kappe (forsvinner i frontskinne).


Våre markiser har en forventet levetid på år, men behøver som regel et dukskift etter år. Kontakt vår serviceavdeling som hjelper deg. Man kan skifte duk på stort sett alle markiser så lenge rammeverket fremdeles er funksjonelt og intakt.


Dukskift på en markise er en relativt rimelig investering. Ny markiseduk etter mål. Gratis befaring ved dukskift på markise. Før du skifter duk bør du imidlertid sjekke snekke og sveiv, armer, motor og profiler. Drar markisene ned helhetsinntrykket av huset?


Løsningen kan være å bytte duk ! Vi kan skifte til en ny duk , bytte fra manuell til motor, og ta en full servicesjekk av markisen! Duken skal også være impregnert mot vann og råte. Lyse duker ser fortere skitten ut enn mørke.


Særlig utsatt er kappen som sitter lengst ut og synes mest. Den er derfor avtagbar slik at man kan bevare den innendørs i vinterhalvåret og byttes ut for seg.

Ny duk koster fra ca. Jeg måtte skøyte en gang på midten for å få det bredt nok. Pass på mønster og sånt, at det passer. Ved mørkets frembrudd bidrar en markise til å skape en lunere og mer stemningsfull uteplass. Markise – en lunere atmosfære!


Med vår vinkeljustering kan du enkelt tilte markisen ned for å hindre kald trekk eller velg en front med nedsenkbar duk i forkant for å skape et eget rom under markisen – mulighetene er mange! Se valgmuligheter her. Vi kan bestille alle type markiseduker ferdig sydd – eller vi syr duken her hos oss.


Bytte av snor på markise Snorbytte på vindusmarkise. For å bestille snor, snorklokke og eventuelt ny snorspole velg Reservedeler etter du har klikket her. Du kan enkelt bytte snor på markise selv. Ved skift til ny duk på en gamel terrassemarkise eller fasademarkise kan den nye duken oppfattes som slakkere enn det den gamle duken var, og det kan stemme enkelt ganger.


Eller om du har skiftet farge på huset og markisen ikke lenger passer inn med fargen, kan det være en rimelig og grei løsning å skifte duk. Dette er helt normalt. Bobilmarkise og campingvognmarkise, alt av nye markiser og deler.


Stort utvalg , lave priser og rask levering. NY MARKISE ELLER NY DUK - OG DEN ER IKKE TETT! En ny markiseduk vil alltid være utett i sømmene i begynnelsen.


Når duken blir sydd vil synålene etterlate seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg