torsdag 11. juni 2015

Geometrisk tapet

Geometrisk tapet

Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde! Skap dit eget Lerretsbilde online. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Norges største nettbutikk. Mønsteret oppleves helst forskjellig på avstand og på nært hol noe som gjør at det egner seg like godt på både større og mindre flater. Innred med et prisgunstig tapet av beste kvalitet fra Photowall.


Fri frakt og rask levering. Er du på jakt etter trendy tapeter? Rask levering og fri frakt. Velkommen til Photowall.


Dekorer tomme vegger med fargerikt tapet bestående av geometriske figurer – metallfliser, musikkanlegg og mye mer. Skap en fredelig sittekrok ved hjelp av en fondvegg med origami, eller sett farge på rommet ved å velge fototapet med alle verdens flagg. Jeg er utrolig glad i tapet (ref. vårt oransje soverom ) og i stuen valgte jeg et tapet med geometrisk mønster for å brekke opp alt det mørke. Det skal etter hvert bli tapet både på mitt bittelille hjemmekontor samt på barnerommet og jeg har allerede bestemt meg for farger. Flot tapet med GRATIS fragt over 49-.


Se alle tapeter på Tapethuset. Geometrisk tapet i mange forskellige farver og former. Bestill din fototapet online hos Mr Perswall og hent i butikk.


Geometrisk tapet

Velg tapeter blant våre kolleksjoner eller last. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Dekorér tomme vegger med tapet bestående av geometriske mønstre som skaper dybde i rommet.


Enkle, men spennende linjer som skaper et moderne uttrykk. På jakt etter et trendy bilde på lerret? Vi tilbyr også fri frakt og rask levering. Tapeten heter Titanium fra Storeys. Grafisk tapet er noget af det mest populære for tiden, og du kan her finde alt fra simple, geometriske mønstre til mere komplicerede og fængslende mønstre.


Geometrisk tapet

De grafiske linjer matcher godt til en skandinavisk indretning, og de grafiske tapeter skaber et flot blikfang på dine vægge. Här handlar du grafiska och geometriska tapeter i mängder av varianter. Oavsett om du är ute efter en grafisk tapet i Art Deco stil, geometrisk tapet med retrokänsla eller en enkel tapet med rena linjer som har blivit alltmer populärt de senaste åren, så hittar du det hos oss.


Når du registrerer deg hos oss får du muligheten til å lagre favoritter, skape og dele dine egne samlinger og bestille tapeter og tapetprøver direkte fra hjemmesiden. Fototapeter som gir dine vegger et personlig uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg