torsdag 18. juni 2015

Kjøkkenvegg glass

Søk etter kjøkkenvegg glass på den nye KensaQ. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Velg mellom standardlengde eller spesialtilpasset veggplate.

Rengjøres med en myk klut fuktet i vann og, om nødvendig, mildt oppvaskmiddel eller såpe. Vi leverer også glass på bestilling. Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Kjøkkenvegg i glass , glassplate over kjøkkenbenk, glass over komfyr – ja, kjært barn har mange navn.


Men uansett hva man kaller det, så er én sak sikker – og det er at dette er “hot” på kjøkkentrendene akkurat nå. Så hva er det man egentlig bør vite før man kjøper glass over kjøkkenbenk? Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Vi påtar oss de fleste oppdrag som gjelder glass , alt fra skifte av punkterte vinduer, terrassedører til enkle knuste kjellervinduer og glass til drivhus. Geir Merli og kona var lei av fliser, og hadde lyst på noe annet i sprutsonen da de skulle pusse opp kjøkkenet.


Vi ville gjerne ha glassplate. Med riktig glass kan du også sette ditt eget preg på kjøkkenet. Noen velger glass med farge i, som står til resten av kjøkkenet. Glassplater kan bestilles på mål. Pleksiglass er et mye rimeligere alternativ til vanlig glass.


Meget lett å holde rent, men vårt tyngste argument da vi valgte glass var at vi kunne skifte ut bakgrunnen når vi ønsket det. Vi har glass over kjøkkenbenkene. Har helt klart glass med tapet bak.


Tapeten har vi skiftet ut to ganger til nå da vi ønsket nytt kjøkken. For å få en kjøkkenvegg utenom det vanlige, kan du bruke en herdet glassplate med motiv. Finn gjerne et motiv selv som du får overført på platen.


Flere bedrifter selger nå glass til å feste på veggen over benken på kjøkken.

Firmaet Okside skreddersyr glassplater på bestilling. Her er platene påtrykt motiver du selv velger. Delikate glass på kjøkkenet. Det er en lettere overflate å rengjøre enn for eksempel fliser. Dekormulighetene er mange og vi skreddersyr alle glass til ditt kjøkken.


Herdet glass lages etter mål. Leveres i alle RAL farger. Jeg skifter ut alle typer glass , speil, restaurerer gamle vinduer, glass i stedet for fliser på kjøkkenvegg og mye annet! Jeg måler ukurante glass -størrelser og setter inn dette. Jeg monterer vinduer i ulike typer og størrelser, og jeg monterer skyvedører i glass.


Dette gir rommet et helt eget særpreg. Jeg lager også blyglass om ønskelig. Med glass montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å skape ditt eget og unike utrykk på kjøkkenet. Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Finansiering - BM Card.


Stort utvalg av dører og vinduer til alle formål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg