fredag 19. juni 2015

Inspirasjon til barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon.


Vi har samlet nyttig informasjon og smarte tips. Et ryddig barnerom gir også mer inspirasjon til lek! Sørg for at kasser, kurver, knagger og hyller er i barnehøyde, slik at det er lett for de minste å rydde selv.

Da har vi samlet lekre bilder av forskjellige barnerom – både for jenter og gutter. Vi har også samlet sammen noen lekre kollajer med tips til fint interiør i alt fra duse rosafarger til lyseblå, grå, beige og hvit til ditt barnerom eller babyrom. Hvilken er din favoritt?


Hvitt barnerom med lyseblå detaljer. Barnerommet er barnas palass, hvor de skal finne ro, inspirasjon og trygghet. Det skal gjerne vokse med barnet og skape den gode rammen – år etter år.


Her får du våre beste tips til fine, trygge og lune barnerom ! Bruk en helsevennlig maling.

Vi er alle opptatt av å skape en trygg atmosfære for våre dyrebare små. Hovedingrediensen til å lykkes med innredningen på barnets rom er barnet selv! Vi gir deg inspirasjon til hvilke farger dere kan male barnerommene. La barna glede seg over farger og ikke minst gi kreative løsninger liv! Se inspirerende bilder av barnerom og finn de rette produktene.


Farge og inspirasjon. Se og bestill fargekart. Nedlasting til Archicad og. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


Nordens ledende nettbutikker for barnefamilien med alt til alle barn. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Rask levering og fri retur!


Lille Iben kan rett og slett våkne til en blomstereng i taket. På barnerom kan du bruke BUTINOX Interiør Barnerom , en inneklimavennlig maling som tåler barnerommets røffe behandling! Malingen har minimal lukt og er uten skadelig avdamping.


Ekstra omsorg til de minste i huset. Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på Min side oppe til høyre når du har logget inn.

Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv. Sterke farger på barnerommet stimulerer fantasien og kreativiteten – ikke så rart at barn elsker farger! Alt sengetøyet vårt til barn er 1 økologisk og ansvarlig produsert gjennom hele leverandørkjeden, og arbeidsvilkårene innen dyrking og på fabrikkene er gode.


Heldigvis er det enkelt å gjøre noe me og attpåtil finnes det flere løsninger som barnet kan ha glede av i mange år. Slik lager du et smart skrivebord. Inspirasjon er individuelt! Så la dem få lov til å bestemme hvordan deres eget rom skal se ut, la rommet speile deres identitet, der de er akkurat nå. På den måten blir rommet et sted de føler seg vel, et sted de finner trygghet og føler seg hjemme, og kanskje det viktigste, et sted de har lyst til å. Den er myk og deilig og støtter hele ryggen.


Sittesekken leveres med avtagbart yttertrekk og ferdig fylt innertrekk (ca 180l EPS kuler).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg