onsdag 17. juni 2015

Kjøkken rustfritt stål

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Vi kan gi deg store og små, alt du kan ønske av interiør i rustfritt stål.


Dessuten er det både slitesterkt, hygienisk og lett å rengjøre. Les om vilkårene i garantiheftet.

Martensittisk rustfritt stål er ganske hardt og brukes f. Stålet egner seg dårlig til sveising og brukes derfor ikke som konstruksjonsmateriale. Ferrittisk rustfritt stål. Ferittisk rustfritt stål har et krominnhold på 12– , og et karboninnhold under.


Konstruert i rustfritt stål av høy kvalitet. Det enkle, elegante designet og myke overflaten gjør den perfekt for et kjøkken i moderne stil. Bruk det sammen med annet tilbehør til oppvaskkum i NORRSJÖEN-serien, for å skape en flerfunksjonell arbeidsstasjon.


Rustfrie innredninger med kjøling.

Velg monteringsmåte for å begrense utvalget. Fettede barnefingre, matrester og merker etter vannsøl gir skjolder og flekker som ikke lar seg vaske bort bare med en fuktig fille – i hvert fall om flekkene har fått godgjøre seg en stund. Kjele høy mellomhøy lav rustfri lokk sautepanne. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev.


Dessuten er materialet motstandsdyktige mot korrosjon, har en absolutt porefri overflate for enkel rengjøring, og er ekstremt hygienisk. Fukt avispapiret og poller. Jeg kan love deg et flott resultat.


Andre foretrekker å bruke sprayer og kremer av ulike slag. Vi har stor erfaring med industrikjøkken, sykehusinventar og aptering på skip. Har du et industrielt prosjekt, som du ønsker at vi skal hjelpe til me kan du sende oss en mail og vi vil hjelpe deg igjennom hele prosessen, fra prosjektering til levering av interiør og benkeplater i rustfritt stål. Alle våre avdelinger lagerfører et bredt spekter innen rustfritt , syrefast og aluminium. Vi har lang erfaring og høy kompetanse innen disse produktområdene og bistår gjerne våre kunder ved spørsmål om og valg av produkter.


Det vil si at alle produkter av rustfritt stål kan resirkuleres til nye produkter. Produkter: Stang, rør og plater. Benkeplater uten skjøter.


Sømløs innsveising av kummer sikrer maksimal hygiene og gir inntrykk av å være støpt i ett stykke. Lavabo Kubus 5Soft Kjøkkenvask 590x5mm.

SteelArt benkeplater er eksklusive løsninger i god design, kvalitet og funksjonalitet for deg som ønsker noe utover det vanlige. Ny kjøkkenvaskserie UNIVERSO i rustfritt stål. UNI200-WT leveres med kummer. Leveres som vendbar modell med kurvv.


Også egnet som beskyttelse mot riper på rillefelt og benkeplate, og som gryteunderlag. Kan også vaskes i oppvaskmaskin. Skap i rustfritt stål (stålskap) for kjøkken el.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg