onsdag 10. juni 2015

Design ditt kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Funksjonelt design , skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Sjekk ut Design Ditt Kjøkken. Slik bruker du HTHs Design Styler.

Design Styler er et visualiseringsprogram som hjelper deg med å finne helt riktige farger og materialer til ditt kjøkken. Du designer ditt kjøkken ved å velge én av kjøkkeninnredningene som vises som små bilder nederst i designprogrammet. Når du har tegnet ditt kjøkken kan du enten lagre tegningen i Min Sigdal, sende den til en av våre forhandlere eller printe den ut.


Hos Kvik finner du kjøkken i nøye utvalgt dansk design til ethvert budsjett. Vi vet at et nytt kjøkken er en stor beslutning. Det å skulle bygge nytt kjøkken er en stor drøm for mange, men det kan også være en utfordring å finne et kjøkken som passer akkurat ditt behov og din smak.


Med et tegneprogram blir det lettere for deg å lage akkurat det kjøkkenet du alltid har drømt om.

JKE lager kjøkken i alle prisklasser, og det korte svaret er at det koster fra ca. Det litt lengre svaret handler om hvor stort kjøkkenet ditt er, hva du prioriterer av innredning i skap, benkeplate og hvitevarer – og om du vil få kjøkkenet ditt montert eller gjøre det selv. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din.


Se våre vakre modeller til gode priser her. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år.


Sett farge på kjøkkenet og badet ditt. Vi introduserer Colore og Presa - to stilrene skapdører som leveres både som grepfri og med håndtak og push-open. Begge skapdørmodellene leveres i forskjellige designfarger som gir et trendy og friskt motspill til det tradisjonelle, hvite kjøkkenet og badet – uansett hvilken farsekombinasjon du. Du kan nå tegne kjøkkenet ditt selv ved hjelp av vårt tegneprogram, eller du kan be vår kjøkken spesialist tegne det sammen med deg over internett.


Husk bare å ha målene av kjøkkenet klart. Vi leverer kun kjøkken til Aust og Vest-Agder. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger.

Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Design ditt eget drømmekjøkken i vår kjøkkenplanlegger. Den er enkel å bruke og lar deg visualisere din drøm. Deretter kan du regne ut nøyaktig pris på drømmekjøkkenet ditt.


Mitt Design AS prosjekterer og produserer møbler etter mål til kjøkken , ba stue, barnerom og soverom. Vår hovedformål er kundens tilfredsstillelse. Det kan også bestilles designglass med ditt eget design.


Vi er orientert i langvarig utvikling. Vi måler opp glassplater på kjøkken , samt med alle nødvendige tilpassninger og hull til kontakter etc. Når det gjelder innredning av ba finnes det mange muligheter for å skape et lekkert og personlig rom som gjenspeiler deg og din stil. Les videre og få inspirasjon til hvordan du designer ditt eget bad med flotte elementer. Tegn ditt eget kjøkken ! Vårt tegneprogram er nå oppdatert med våre fronter, om du ønsker slett kjøkken eller kjøkken med profiler.


Vi har eget tegneprogram. Det gjør at du får trygghet med på kjøpet når du bestiller et nytt kjøkken fra HTH.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg